Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 1, etapa 21. Pariem pe cota 3,33: Dinamo – FCSB, CFR Cluj – Viitorul și Iași – Craiova sunt selecțiile câștigătoare

Bilet Liga 1, etapa 21. Pariem pe cota 3,33: derby-ul Dinamo – FCSB, CFR Cluj – Viitorul și Iași – Craiova sunt selecțiile câștigătoare. Cu nouă rundă putem să obținem un profit rapid de peste 200 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet Liga 1, etapa 21. Pariem pe cota 3,33

  • Poli Iași – Craiova este primul meci de pe acest bilet de Liga pentru etapa a 21-a și se dispută marți, 2 februarie 2021, de la ora 20:00. Ambele echipe au rămas fără antrenori după ultimele rezultate negative, gazdele s-au despărțit de Daniel Pancu, în urma înfrângerii cu UTA, în timp ce oaspeții l-au dat afară pe Corneliu Papură după egalul cu FC Argeș. Mă aștept ca aceste șocuri să se vadă chiar din această etapă și să avem gol încă din prima repriză.
  • Al doilea meci de pe biletul din Liga 1 se joacă miercuri, 3 februarie, de la ora 20:45 și este derby-ul dintre Dinamo și FCSB. Dinamoviștii joacă mai bine ca niciodată „pe burta goală” și au obținut o nouă victorie în ultima etapă contra celor de la UTA. În același timp, echipa lui Toni Petrea s-a descurcat de minute fără Dennis Man și s-a impus cu 3-1 împotriva celor de la Poli Iași, ceea ce a demonstrat clar forța de care dispune. Pronosticul meu pentru acest super meci este 2 solist.

Dinamo – FCSB, CFR Cluj – Viitorul și Iași – Craiova sunt selecțiile câștigătoare

  • Ultimul este programat pe 4 februarie 2021, de la ora 20:00, și le pune față în față pe CFR Cluj și Viitorul. Diferența dintre cele două echipe este extrem de vizibilă în clasament, sunt despărțite de peste 15 puncte, în aceste condiții gazdele fiind favorite la victorie. Totuși, pentru siguranța biletului vă recomand peste 1,5 goluri.
  • Biletul Liga 1, etapa 21, are cota totală de 3.33 și, cu 100 de lei mizați, putem avea un profit de peste 200 de ron.
Bilet Liga 1, etapa 21. Pariem pe cota 3,33: Dinamo - FCSB, CFR Cluj - Viitorul și Iași - Craiova sunt selecțiile câștigătoare

Bilet Liga 1, etapa 21. Pariem pe cota 3,33: Dinamo – FCSB, CFR Cluj – Viitorul și Iași – Craiova sunt selecțiile câștigătoare

+ posts

Bilete câștigătoare