Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 1 etapa 24. Craiova – Hermannstadt și FCSB – Chindia sunt selecțiile câștigătoare

Bilet Liga 1 etapa 24. Craiova – Hermannstadt și FCSB – Chindia sunt selecțiile câștigătoare. „Combo-ul” cu care putem să facem bani are cota 2,05. Cu nouă rundă putem să obținem un profit rapid de peste 250 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet Liga 1 etapa 24. Craiova – Hermannstadt și FCSB – Chindia sunt selecțiile câștigătoare

  • U Craiova este obligată să câștige pentru a rămâne în lupta pentru titlu. Oltanii vin după un rezultat de egalitate cu Clinceni și sunt deja la patru puncte distanța de FCSB și CFR Cluj. Un eventual rezultat negativ ar putea să mărească această diferență. De partea cealaltă, Hermannstadt vine după victoria de senzație cu FCSB, scor 1-0, și a urcat în clasament până pe locul 14. Sibienii au un moral excelent, dar nu cred că mai pot repeta prestația.

Bilet Liga 1 etapa 24. Craiova – Hermannstadt și FCSB – Chindia sunt selecțiile câștigătoare

  • FCSB – Chindia este cel de-al doilea meci de pe biletul din Liga 1, etapa a 24-a. Echipa lui Toni Petrea vine după eșecul usturător cu Hermannstadt, o înfrângere contestată de formația roș-albastră după ce a fost acordat un penalty dubios împotriva ei. Totuși, chiar și cu acest insucces este pe prima poziție, în fața CFR-ului. De cealaltă parte, oaspeții se află pe locul șapte și vin după o victorie în runda precedentă, una care a pus capăt unei serii de trei înfrângeri. Pronosticul meu pentru această partidă este 1 solist.
Bilet Liga 1 etapa 24. U.Craiova - Hermannstadt și FCSB - Chindia sunt selecțiile câștigătoare

Bilet Liga 1 etapa 24. U.Craiova – Hermannstadt și FCSB – Chindia sunt selecțiile câștigătoare

+ posts

Bilete câștigătoare