Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 1, etapa a 7-a. Peste 400 de lei câştig cu noua rundă

Bilet Liga 1, etapa a 7-a. Peste 400 de lei câştig cu noua rundă. Meciurile pe care am ales să pariez sunt FC Argeş – Astra Giurgiu, CFR Cluj – Botoşani, Dinamo Bucureşti – U.Craiova şi Clinceni – FCSB.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet Liga 1, etapa a 7-a

  • Biletul cu fotbal din Liga 1, etapa a 7-a, începe cu meciul dintre FC Argeş şi Astra Giurgiu, de vineri, 16 octombrie 2020. Cele două echipe sunt singurele care au acumulat un singur punct până acum, deci şi cele care se află în cea mai grea situaţie. Totuşi, mă aştept ca experienţa să îşi spună cuvântul şi giurgiuvenii să nu piardă şi de această dată.
  • Al doilea meci se joacă sâmbătă, 17 octombrie 2020, şi le pune faţă în faţă pe CFR Cluj şi Botoşani. Bookmakerii îi văd pe clujeni mari favoriţi. Şi eu cred că se vor impune la finalul celor 90 de minute.

Bilet Liga 1, etapa a 7-a

  • Duminică, 18 octombrie 2020, se dispută derby-ul acestei etape, când Dinamo o întâlneşte pe Universitatea Craiova. Cu toate că există diferenţe uriaşe în jocul celor două echipe, cred că şi dinamoviştii pot da lovitura. Îl văd ca pe un meci de 12.
  • Am ajuns şi la ultima partidă de pe bilet. Aceasta se dispută luni, 19 octombrie 2020, când Academia Clinceni primeşte vizita lui FCSB. Pronosticul meu este 2 solist.
Bilet Liga 1, etapa a 7-a. Peste 400 de lei câştig cu noua rundă

Bilet Liga 1, etapa a 7-a. Peste 400 de lei câştig cu noua rundă

Bilete câștigătoare