Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 1 Play-out , etapa a 12-a. 400 de lei câştig cu 3 pariuri

Bilet Liga 1 Play-out , etapa a 12-a. 400 de lei câştig cu 3 pariuri. Pariem pe FC Chindia Târgoviște – Academica Clinceni, AFC Hermannstadt – Viitorul Constanța şi Poli Iași – FC Voluntari.

Bilet Liga 1 Play-out , etapa a 12-a

  • Primul meci este cel dintre FC Chindia Târgoviște şi Academica Clinceni, unde pariem X2. Nu credem că gazdele pot obţine mai mult de un egal. De fapt, considerăm că oaspeţii vor câştiga, dar pentru siguranţă am luat în calcul dubla.
  • A doua partidă este cea dintre AFC Hermannstadt şi Viitorul Constanța, unde mergem pe X2. Sibienii întâlnesc cei mai în formă adversari din play-out şi credem că nu vor reuşi mai mult de un egal.

400 de lei câştig cu 3 pariuri

  • Al treilea şi ultimul duel al etapei cu numărul 12 din Liga 1 Play-out este şi cel la care se poate întâmpla orice. Poli Iași şi FC Voluntari sunt două echipe imprevizibile. Oaspeţii sunt totuşi aproape salvaţi şi vom miza mai mult pe dorinţa ieşenilor. Pariul nostru este 1X.
Bilet Liga 1 Play-out , etapa a 12-a. 400 de lei câştig cu 3 pariuri

Bilet Liga 1 Play-out , etapa a 12-a. 400 de lei câştig cu 3 pariuri

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate