Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 2, etapa 18. Pariem pe cotă 3,90. Rapid și ASU Poli Timișora ne aduc profit

Bilet Liga 2, etapa 18. Pariem pe cotă 3,90. Rapid și ASU Poli Timișora ne aduc profit. Giuleștenii primesc vizia celor de la Csikszereda pe teren propriu, în timp ce timișorenii joacă tot acasă cu revelația Metaloglobus.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet Liga 2, etapa 18. Pariem pe cotă 3,90

  • Primul duel de pe biletul cu fotbal din Liga 2 este cel dintre Rapid și Csikszereda. Giuleștenii vin după două egaluri la rând și prezența în play-off-ul pentru promovare începe fie pusă sub semnul întrebării. Dacă la 2-2 cu Ripensia se poate vorbi și despre ghinion, fiind egalați la ultima fază de joc, la remiza cu cei de la Gloria Buzău nu au arătat mare lucru. Acum e momentul să se descătușeze și să obțină cele trei pucnte. De partea cealalt, oaspeții sunt la doar două lungimi în spatele rapidiștilor și în eventualitate unei victorii ar trece pe loc de play-off. Experiența nu este deloc de partea lor și cred că aici se va face diferența în meciul de sâmbătă.

Rapid și ASU Poli Timișora ne aduc profit

  • Al doilea meci de pe biletul cu fotbal din Liga 2, etapa a 18-a, le pune față în față pe ASU Politehnica Timișoara și Metaloglobus. Gazdele vin după un egal surprinzător cu Unirea Slobozia,scor 0-0, însă se află în continuare pe locul doi și cu o victorie își asigură prezența în play-off. De partea cealaltă, oaspeții au reușit să câștige cu Aerostar Bacău după înfrângerea cu Petrolul și să își mențină șansele pentru locurile de play-off, de care îi despart doar două puncte. Formația lui Dan Alexa este însă valoric mult mai bună decât adversara ei și cred că vom vedea o victorie a timișorenilor.
Bilet Liga 2, etapa 18. Pariem pe cotă 3,90. Rapid și ASU Poli Timișora ne aduc profit

Bilet Liga 2, etapa 18. Pariem pe cotă 3,90. Rapid și ASU Poli Timișora ne aduc profit

+ posts

Promotii