Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 2, etapa a 3-a. Pariem pe solişti pentru profit

Bilet Liga 2, etapa a 3-a. Pariem pe solişti pentru profit. Meciurile pe care le-am ales sunt: CS Mioveni – UTA Arad şi Turris Oltul Turnu Măgurele – Petrolul Ploiesti. Primul se dispută luni, 20 iulie, iar cel de-al doilea marţi, 21 iulie.

Bilet Liga 2, etapa a 3-a

  • Primul meci de pe biletul cu fotbal din Liga 2 România din etapa a 3-a este cel dintre CS Mioveni – UTA Arad. Gazdele se află pe locul cinci şi au cinci puncte mai puţin decât adversarii lor, cu un meci mai puţin jucat. O eventuală victorie i-ar readuce, cu şanse serioase, la promovare. De partea cealaltă, oaspeţii nu mai au voie să facă paşi greşiţi, au cea mai bună echipă play-off şi e acum e momentul s-o arate. Arădenii s-ar menţine favoriţi şi în ultimele trei etape, cu trei puncte obţinute contra celor de la Mioveni.

Pariem pe solişti pentru profit

  • Ultimul meci de pe biletul cu fotbal din Liga 2 România le pune faţă în faţă pe Turris Oltul Turnu Măgurele şi Petrolul Ploiesti. Teleormănenii sunt printre favoriţii la promovare după ce au învins la Arad şi ne aşteptăm să se impună şi de această dată.
Bilet Liga 2, etapa a 3-a. Pariem pe solişti pentru profit

Bilet Liga 2, etapa a 3-a. Pariem pe solişti pentru profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii