Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 2, etapa a 4-a. Peste 1.400 de lei profit

Bilet Liga 2, etapa a 4-a. Peste 1.400 de lei profit. Pariem pe cote destul de mari la UTA Arad – Rapid Bucureşti, Tur.Tr.Magurele – CS Mioveni şi Petrolul – FC Argeş.

Bilet Liga 2, etapa a 4-a

  • Primul meci de pe bilet este cel de duminică, 26 iulie, dintre UTA Arad şi Rapid Bucureşti. Arădenii pot îşi pot agira promovarea în cazul unei victorii şi nu pare că le va fi deloc greu s-o obţină. Echipa oaspete este cea mai slabă dintre cele şase prezente în play-off.
  • Al doilea meci este cel dintre Tur.Tr.Magurele şi CS Mioveni, unde pariem 1 solist. Cu toate că echipa oaspete este cea mai mare surpriză din play-off şi are şanse reale să promoveze, cei din Teleorman vor câştiga această partidă, în opinia noastră.

Peste 1.400 de lei profit

  • Ultimul meci de pe bilet este şi cel mai echilibrat. La Petrolul – FC Argeş mergem pe X. Cele două echipe sunt de valori apropiate, nu au impresionat deloc în acest play-off.
Bilet Liga 2, etapa a 4-a. Peste 1.400 de lei profit

Bilet Liga 2, etapa a 4-a. Peste 1.400 de lei profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii