Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 2, etapa a 7-a. Meciuri interesante pentru 400 de lei profit

Bilet Liga 2, etapa a 7-a. Meciuri interesante pentru 400 de lei profit. Am ales trei dueluri din cele cinci care se dispută în acestă rundă decimată de amânari și anulări. Două partide nu se vor mai juca acum din cauza coronavirsului, în timp ce a treia s-a anulat din cauza excluderii din competiție a echipei Pandurii Tg. Jiu. 

Bilet Liga 2, etapa a 7-a

Primul meci de pe biletul din Liga 2, etapa a 7-a, se joacă sâmbătă, 10 octombrie 2020, de la ora 16:45 și pune față în față două echipe care au pretenții la promovare. Chiajna speră să revină în Liga 1, în timp ce Mioveni se așteaptă la un parcurs asemănător ca cel din sezonul precedent. Totuși, după șase meciuri disputate, cele două echipe stau destul de rău în clasament, sunt pe locurile de play-out.

Bilet Liga 2, etapa a 7-a

Al doilea meci este programat tot sâmbătă și ne readuce aminte de derby-urile de tradiție ale Ligii 1. De la ora 20:45, U Craiova 1948 o întâlnește pe Rapid București. Este fără doar și poate meciul etapei, nu doar pentru că sunt două echipe cu istorie în fotbalul românesc, ci și pentru că se întâlnesc ocupantele primelor două locuri. Așadar, spectacolul ar trebui să fie garantat. Ultimul duel se joacă luni, 12 octombrie 2020, și este al doilea derby al rundei cu numărul 7. Turris și U Cluj se duelează la Turnu Măgurele.

Bilet Liga 2, etapa a 7-a. Meciuri interesante pentru 400 de lei profit

Bilet Liga 2, etapa a 7-a. Meciuri interesante pentru 400 de lei profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii