Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 2, etapa a 7-a. Petrolul și Rapid ne aduc profit

Bilet Liga 2, etapa a 7-a. Petrolul și Rapid ne aduc profit. Am ales să pariez pe meciul petroliștilor împotriva celor de la CSM Slatina și pe cel al rapidiștilor contra celor de la CS Mioveni.

Bilet Liga 2, etapa a 7-a

  • La Petrolul e scandal mare după înfrângerea cu U Craiova 1948. Ploieștenii au ajuns la a treia înfrângere din opt partide disputate, se află la un punct de locurile de play-off și la șapte de prima poziție. Suporterii nu mai au răbdare cu jucătorii, care au o singură variantă astăzi, victoria. CSM Slatina cu siguranță își dorește să profite de situația de la Ploiești, dar mă aștept să nu producă surpriza.

Petrolul și Rapid ne aduc profit

  • Al doilea meci de pe biletul din Liga 2 se dispută joi, de la ora 18:30, și le pune față în față pe Rapid și CS Mioveni. Acest duel ar fi trebuit să se dispute pe 15 octombrie, dar rapidiștii au fost loviți de coroanvirus și a fost reprogramat. În tabăra vișiniilor există multă tensiune, după umilința cu U Craiova 1948, scor 0-5, s-a pierdut și partida din Cupa României cotra unei echipe de Liga 3. În urma acestui rezultat Adrian Iencsi a fost demis și în locul lui a fost numit interimat Mihai Iosif. De partea cealaltă, CS Mioveni vine și ea după două înfrângeri, în Cupă și în campionat, și are nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a ieși din această pasă proastă.
Bilet Liga 2, etapa a 7-a. Petrolul și Rapid ne aduc profit

Bilet Liga 2, etapa a 7-a. Petrolul și Rapid ne aduc profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii