Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga 2: Super pariu la Rapid – Farul, derby-ul etapei a 12-a

Bilet Liga 2: Super pariu la Rapid – Farul, derby-ul etapei a 12-a de duminică, 15 noiembrie, ora 14:30. Pe lângă acest duel, tichetul mai conține un meci de sâmbătă, 14 noiembrie. CSM Slatina – Metaloglobus se joacă de la ora 11:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet Liga 2: Super pariu la Rapid – Farul

  • Primul meci de pe biletul din Liga 2 este unul ce se joacă sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11:00. CSM Slatina întâlnește Metaloglobus, una dintre cele mai în formă echipe. Gazdele nu și-au depășit încă acea condiție de formație nou-promovată, se află pe locul 19 din 21 și au șapte puncte din nouă meciuri disputate. De partea cealaltă, așa cum ziceam, Metaloglobus este una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, ocupă poziția a patra și are 19 puncte. Mizez pa faptul că oaspeții vor face încă un meci bun și nu vor pierde în deplasare la Slatina.

Bilet Liga 2: Super pariu la Rapid – Farul

  • Al doilea meci de pe bilet este derby-ul aceste etape. Altădată prezent pe prima scenă a fotbalului românesc, duelul dintre Rapid și Farul se dispută din nou în Liga 2. Giuleștenii se află într-o criză profundă din care cu greu vor reuși să iasă. Au încă un antrenor interimar, vin după patru meciuri în care au pierdut, trei în campionat și unul în Cupa României, și se află tocmai pe locul 14, la patru puncte de ultima poziție de playoff. De partea cealaltă, Farul și-a revenit după înfrângerea cu Turris și a obținut două victorii și un egal în precedentele trei runde. În sezonul precedent nu a pierdut niciun meci cu Rapid, 3-1 la Constanța și 0-0 în Regie. Ceea ce cred cu tărie că se va întâmpla și acum.
Bilet Liga 2: Super pariu la Rapid - Farul, derby-ul etapei a 12-a

Bilet Liga 2: Super pariu la Rapid – Farul, derby-ul etapei a 12-a

+ posts

Promotii