Urmareste-ne

Archive

Bilet Liga Campionilor, 12 august 2020. Câștig de 450 de lei cu sferturile Champions League

Bilet Liga Campionilor, 12 august 2020. Câștig de 450 de lei cu sferturile Champions League. Mizăm pe cele patru meciuri din FINAL 8, Atalanta – Paris Saint Germain, RB Leipzig – Atletico Madrid, FC Barcelona – FC Bayern Munchen și Manchester City – Olympique Lyonnais.

Bilet Liga Campionilor, 12 august 2020

Primul meci de pe biletul cu Liga Campionilor din 12 august 2020 este cel care se dispută astăzi și care le pune față în față pe Atalanta și Paris Saint Germain. În mod normal francezii nu ar trebui să aibă probleme în a se calfica în semifinale, însă italienii au arătat că sunt extrem de periculoși pe faza de atac, fiind cea mai spectaculosă echipă din Italia.

Al doilea duel de pe tichetul Champions League este cel de joi, 13 augustu 2020, dintre RB Leipzig și Atletico Madrid. Aici ne așteptăm ca nemții să furnizeze surpriza acestor sferturi, dar pentru siguranța biletului am ales 1x.

Câștig de 450 de lei cu sferturile Champions League

Am ajuns și la partida de vineri și la derby-ul acestor sferturi de finală, FC Barcelona – FC Bayern Munchen. Partida se anunță extrem de echilibrată, cu oricare echipă calificată mai departe. Ne bazăm pe golurile marcate de cele două echipe.

Sâmbătă, 15 iunie 2020, se dispută și ultimul meci din sferturile Ligii Campionilor. Manchester City întâlnește poate cea mai facilă adversară, pe Lyon. Ne așteptăm ca cetățenii să nu aibă mari probleme și să se califice în semifinale.

Bilet Liga Campionilor, 12 august 2020. Câștig de 450 de lei cu sferturile Champions League

Bilet Liga Campionilor, 12 august 2020. Câștig de 450 de lei cu sferturile Champions League

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare