Urmareste-ne

Archive

Bilet MMA, 13 mai 2020. Două pariuri pentru profit

Bilet MMA, 13 mai 2020. Două pariuri pentru profit. Mizăm pe două dueluri de la Jacksonville, unul dintre ele fiind main event-ul galei ce se dispută între Anthony Smith şi Glover Teixeira.

Bilet MMA, 13 mai 2020

  • Prima luptă de pe biletul MMA, 13 mai 2020, este chiar main event-ul galei de la Jacksonville dintre Anthony Smith şi Glover Teixeira. Bookmakerii îl văd pe Smith favorit şi pe el mizăm şi noi. Cei doi jucători sunt apropiaţi ca valoare, însă Teixeira este cu nouă ani mai bătrân, are 40 de ani, ceea ce credem noi că va face diferenţa în cuşcă.

Două pariuri pentru profit

  • Ultima luptă de pe biletul MMA de astăzi, 13 mai 2020, este cea dintre Ricky Simon şi Ray Borg, la care mergem tot pe favorit. Simon întâlneşte un adversar ce este nevoit să evolueze la o altă categorie decât în mod obişnuit. În plus, loveşte mult mai puternic decât Borg, motive destul de întemeiate să îl alegem pe el.
Bilet MMA, 13 mai 2020. Două pariuri pentru profit

Bilet MMA, 13 mai 2020. Două pariuri pentru profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii