Urmareste-ne

Archive

Bilet MMA, 9 mai 2020. Două ponturi pentru un câștig însemnat

Bilet MMA, 9 mai 2020. Am ales două ponturi pentru un câștig însemnat. Veste excelentă pentru iubitorii sportului de contact. După o pauză de aproape două săptămâni, galele MMA se vor disputa într-un final. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet MMA, 9 mai 2020. Tony Ferguson – Justin Gaethje

Biletul MMA, 9 mai 2020, este compus din două partide extrem de interesante. Duminică dimineața, nu înainte de ora 05:00, Tony Ferguson se duelează cu Justin Gaethje în Jacksonville, Florida. Luptătorul din California are o serie de 12 victorii la rând și un bilanț total de 26 de succese și doar trei înfrângeri. Este principalul pretendent la centura lui Khabib Nurmagomedov datorită acestor rezultate excelente și ar fi trebuit să îl întâlnească chiar la această gală, însă campionul din Dagestan s-a retras din cauza pandemiei de coronavirus.

De partea cealalată, luptătorul din Arizona are 21 de victorii și două înfrângeri și este recunoscut pentru knockout, peste 80% dintre lupte fiind câștigate prin această metodă. Totuși, mizăm pe felul în care Tony reușește să își domine adversarii, pe tehnica excelentă în lupta la sol și pe rezistența fizică extrem de ridicată.

Două ponturi pentru un câștig însemnat

Al doilea meci de pe biletul MMA, 9 mai 2020, este cel dintre Francis Ngannou și Jairzinho Rozenstruik, care de asemenea se dispută duminică dimineață. Luptătorul de origine cameruneză posedă o forță ieșită din comun și în ultimele șapte victorii a reușit să se impună în mai puțin de două minute, iar în șase dintre acestea prin KO/TKO. De partea cealaltă, adversarul său din Surinama are doar patru meciuri în UFC pe care le-a câștigat prin KO/TKO. Ne așteptăm însă ca Ngannou să profite de forța în plus pe care o are și să câștige și această luptă.

Bilet MMA, 9 mai 2020. Două ponturi pentru un câștig însemnat

Bilet MMA, 9 mai 2020. Două ponturi pentru un câștig însemnat

+ posts

Promotii