Urmareste-ne

Archive

Bilet pariuri 20.02.2018. Meciuri tari în ligile inferioare din Anglia

Sursa foto: sbnation.com

Bilet pariuri 20.02.2018. Primul joc ales este cel dintre Aston Villa și Preston. Villa are în ultimele șase partide cinci victorii și o înfrângere, pe teren propriu are opt jocuri consecutive în care nu pierde și o medie de 1,8 goluri înscrise pe teren propriu.

Bilet pariuri 20.02.2018

Villa este pe locul trei în campionat cu 59 de puncte, la doar două puncte de locul doi, cel ce duce direct în Premier League. Preston este pe locul șapte cu 50 de puncte, iar în deplasare vine după o victorie și un egal în care au marcat patru goluri și au primit doar unul. Pontul nostru pentru acest joc este GG la o cotă de 2,02.


Betano are cea mai simpla oferta de bun venit din Romania. Click aici ca să activezi bonusul de 500 RON automat


Bilet pariuri 20.02.2018

Meciul numărul doi al biletului nostru este Bolton – Sunderland. Altădată era un meci de Premier League, acum este un joc pe viață și pe moarte de a evita retrogradarea în League One. Bolton este pe locul 20 al clasamentului cu 30 de puncte și vine după două înfrângeri consecutive, ce-i drept în deplasare. Acasă au trei meciuri consecutive fără înfrângere cu gol marcat de fiecare dată. Suderland este pe locul 23 cu 26 de puncte și în deplasare are trei victorii și șase egaluri în 16 jocuri disputate. Forma de moment a echipei este una oscilantă, având o victorie, un egal și trei înfrângeri în ultimele cinci jocuri. Pontul nostru este GG la o cotă de 1,91.

Pentru meciul numărul trei ne-am gândit la partida Sheffield UTD – QPR. Echipa gazdă este pe locul opt cu 49 de puncte și are o formă de moment oscilantă, în ultimele cinci partide având două victorii și trei înfrângeri. Pe teren propriu a strâns nouă victorii și două egaluri în 16 partide disputete cu un golaveraj de 25-15. QPR eate pe locul 15 cu 39 de puncte și vine după o victorie acasă cu Bolton. În deplasare a strâns doar două victorii și cinci egaluri în 16 jocuri. În meciul tur s-a impus QPR cu 1-0. Sheffield UTD înscrie peste 1,5 goluri în meci la o cotă de 1,91.

Bilet pariuri 20.02.2018

Ultimul joc ales pe biletul nostru este Barnsley – Burton. Cele două echipe vor da o luptă crâncenă în încercarea de a scăpa de locurile actuale din clasament. Barnsley este pe locul 22 (retrogradabil) cu 28 de puncte și o formă de moment destul de slabă, două egaluri și trei înfrângeri în ultimele cinci partide. Burton este pe ultimul loc al clasamentului cu 26 de puncte, dar la jocurile din deplasare stă bine pentru o ultimă clasată având patru victorii și cinci egaluri în 16 jocuri disputate. Echipa gazdă pe teren propriu în ultimele cinci jocuri are patru egaluri și o singură înfrângere. În meciul tur s-a împus Barnsley cu 4-2. Pontul nostru pentru acest joc este peste 0,5 goluri în prima repriză, cu o cotă de 1,50.


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate