Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Bilet pe goluri 01.11.2018. O lună plină de reușite

Gaz Metan, FCSB, Man
Gaz Metan, FCSB, Man

Bilet pe goluri 01.11.2018. Avem câteva meciuri foarte dezechilibrate astăzi din Cupa Angliei și Cupa României.

Primul meci este cel dintre Manchester City și Fulham. Gazdele sunt în formă, au patru victorii și un egal în ultimele cinci meciuri, iar în aceste jocuri au marcat de 11 ori. Mai mult, echipa lui Guardiola merge perfect în toate competițiile, indiferent că este vorba despre Liga Campionilor, Cupa Ligii sau campionat. Fulham are patru înfrângeri la rând, așa că ne așteptăm să vedem disperare din partea jucătorilor pentru a se remarca, așa că recomandăm un pariu curajos, pe goluri de ambele părți.


Bilet pe goluri 01.11.2018

Manchester City – Fulham Ambele înscriu @ 2.06
Miercurea Ciuc – Dinamo Ambele înscriu @ 2.10
Dunărea Călărași – FCSB Ambele înscriu @ 1.80
Curs final: 7.78


Biletul pe goluri de joi, 01.11.2018

Al doilea joc de pe bilet este cel dintre Miercurea Ciuc și Dinamo. Bucureștenii trec printr-o criză, fiind pe loc de baraj pentru retrogradare, așa că acest meci este foarte important pentru ei dacă vor să nu rateze un obiectiv încă din noiembrie. Deplasarea se anunță interesantă, însă forma oaspeților ne face să credem că vom vedea un meci în care și gazdele vor reuși să marcheze și cel mai indicat pariu este pe goluri de ambele părți.

Bilet pe goluri 01.11.2018

Dunărea Călărași primește vizita celor de la FCSB în Cupa României, iar meciul are motive de sărbătoare și pentru că se inaugurează nocturna. Dunărea joacă foarte bine pe teren propriu, așa că ne așteptăm să vedem un meci spectaculos, în care vor apărea goluri de ambele părți. Partida începe la ora 21:45, ora României, și se poate paria live în timpul meciului la Betano.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate