Urmareste-ne

Archive

Bilet pe goluri 11.01.2019

Publicat

pe

Bilet pe goluri 11.01.2019. Ne pregătim de weekend cu un bilet pe care avem meciuri în care credem ca se va marca.

Primul meci de pe biletul de vineri este cel dintre Caen și Lille. Oaspeții au ajuns surprinzător pe locul doi în clasament, profitând de forma proastă prin care trec forțele din Franța, precum Lyon, Marseille sau AS Monaco. Acum, Lille are două puncte peste Lyon, așa că are nevoie de victorie în acest duel pentru a rămâne în spatele celor de la PSG. În această rundă se deplasează la Caen, o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării. Fiind un meci strâns, ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți.


Bilet pe goluri 11.01.2019

Caen – Lille Ambele înscriu @ 2.02
Lyon – Reims Peste 2,5 goluri @ 1.85
Santa Clara – Benfica Ambele înscriu @ 1.95
Curs final: 7.28


Biletul pe goluri de vineri, 11 ianuarie 2019

Lyon – Reims este partida de la care ne așteptăm să vedem spectacol, în special din partea gazdelor. Lyon vrea să treacă pe locul doi, iar pentru acest lucru care nevoie de o victorie în acest duel și un rezultat pozitiv în meciul Caen – Lille. Gazdele nu trec prin cea mai bună formă, însă adversara de astăzi este destul de modestă, așa că ne așteptăm totuși la o victorie. Cu toate acestea, pentru mai multă siguranță, recomandăm să pariați pe minimum trei goluri în meci, la o cotă foarte bună, 1.85.

Bilet pe goluri 11.01.2019

Benfica are șansa să treacă pe locul doi în această rundă, după ce Braga s-a încurcat ieri în meciul disputat. Santa Clara, adversara de astăzi, este o echipă destul de modestă, care însă a reușit să ajungă la mijlocul clasamentului și să nu aibă grija retrogradării momentan. Cu toate acestea, fiind un meci în deplasare, recomandăm să evitați soliștii și să pariați pe goluri de ambele părți.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii