Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Bilet pe goluri 29.10.2018. Începem cu dreptul

Son, Tottenham
Son, Tottenham

Bilet pe goluri 29.10.2018. Ziua de luni oferă meciuri foarte interesante, în care ne aşteptm să vedem multe goluri.

Dinamo Bucureşti ar trebui să înceapă să câştige meciuri dacă nu vrea să joace sezonul viitorul în liga a doua. Bucureştenii au un nou antreor de runda trecută, Mircea Rednic, care nu a reuşit însă să debuteze cu dreptul cu gruparea din şoseaua Ştefan cel Mare. Acum, Dinamo se deplasează la Concordia Chiajna, o echipă de mijlocul clasamentului, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci cu multe goluri, deoarece ambele formaţii suferă foarte mult în apărare.


Bilet pe goluri 29.10.2018


Biletul pe goluri de luni, 29.10.2018

Etapa din Premier League a păstrat cel mai bun meci al rundei pentru seara de luni. În acest duel se vor întâlni Tottenham şi Manchester City, două echipe care visează la titlu în acest sezon. Cetăţenii sunt principalii favoriţi, mai ales după ce sezonul trecut au câştigat fără emoţii, în timp ce Tottenham încă nu îşi revine după un start mai modest de sezon. Este greu de anticipat o câştigătoare, însă cel mai indicat este să pariaţi pe minimum trei reuşite în meci.

Bilet pe goluri 29.10.2018

Închidem biletul cu meciul dintre Lazio Roma şi Inter Milan. Ambele formaţii joacă în Europa, ambele au evoluat în cursul săptămânii, aşa că acum sunt puţin obosite. Inter a avut deplasare la FC Barcelona, în timp ce Lazio a evoluat în Europa League la Marseille şi a câştigat cu 3-1. Ultimul meci direct dintre cele două formaţii a fost foarte spectaculos, tot la Roma, în mai 2018, când Inter s-a impus cu 3-2. Acum miza este şi locul trei, câştigătoarea urmând să urce pe podium. Fiind un meci cu două echipe în formă, ne aşteptăm să vedem foarte multe goluri marcate.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate