Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Bilet pe goluri 30.10.2018. Marți cu reușite

bucurie gol Atletico de Madrid
bucurie gol Atletico de Madrid

Bilet pe goluri 30.10.2018. Astăzi intră în joc echipe precum Viitorul, Atletico Madrid sau Lille.

Primul meci de pe bilet este cel dintre Poli Iași și Viitorul. Moldovenii nu trec deloc printr-o formă foarte bună, având nu mai puțin de patru înfrângeri la rând în campionat. Mai mult, în cele patru partide au reușit să marcheze un singur gol, chiar împotriva adversarei de astăzi, când au pierdut cu 1-2, tot pe teren propriu. Viitorul este într-o formă bună, cu patru victorii în ultimele cinci meciuri, așa că ne așteptăm să vedem un meci dominat de oaspeți. Cu toate acestea, fiind un duel din Cupă, recomandăm să pariați pe goluri.


Bilet pe goluri 30.10.2018

Poli Iași – Viitorul Peste 2,5 goluri @ 2.11
Strasbourg – Lille Peste 2,5 goluri @ 1.96
San Andreu – Atletico Peste 2,5 goluri @ 1.53
Curs final: 6.32


Biletul pe goluri de marți, 30.10.2018

Al doilea joc de pe bilet este cel dintre Strasbourg și Lille, în Cupa Ligii Franței, faza șaisprezecimilor. Ambele echipe trec printr-o formă bună, Strasbourg cu trei victorii în ultimele cinci meciuri și două egaluri, iar Lille cu patru victorii consecutive. Meciurile directe dintre cele două echipe au fost foarte spectacuoase, iar în ultimele trei jocuri s-au înscris minimum trei goluri. Din acest motiv, ne așteptăm și acum să vedem un meci spectaculos, cu multe reușite.

Bilet pe goluri 30.10.2018

Ultimul meci de pe biletul cu goluri le pune față în față pe Sant Andreu și Atletico Madrid. Oaspeții sunt favoriți clar la victorie și probabil vor rezolva soarta calificării încă din tur. Cu toate acestea, recomandăm totuși să pariați pe numărul de goluri, deoarece șansele să iasă sunt mult mai mari, la fel ca și cota pronosticului. Partida începe la ora 22:30, ora României, și se poate paria și live la Betano pe site sau prin aplicație.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate