Urmareste-ne

Archive

Bilet pentru weekend-ul 11-13 decembrie 2020. Pariuri bombă pentru un profit uriaș

Bilet pentru weekend-ul 11-13 decembrie 2020. Pariuri bombă pentru un profit uriaș. Tichetul are în componență meciuri din Premier League, Ligue 1 și Bundesliga. Primul se dispută vineri, în timp ce ultimul este programat duminică.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet pentru weekend-ul 11-13 decembrie 2020

  • Două dintre meciurile de pe biletul cu fotbal din acest weekend sunt din Premier League. La derby-ul Manchester United – Manchester City mă aștept să fie foarte spectaculos, motiv pentru care vă recomand peste 3,5 goluri. La Leicester – Brighton, echipa mai bună ar trebui să se impună.
  • Trecem la Ligue 1 de unde am ales alte două partide. Marseille – Monaco este al doilea cel mai așteptat meci al etapei și cred că nicio echipă nu se va impune la finalul celor 90 de minute. Așa cum cred că la PSG – Lyon, capul de afiș al acestei runde, vom aveam la pauză sau la final scor egal.

Pariuri bombă pentru un profit uriaș

  • Am ajuns și la poate cel mai spectaculos campionat din Europa. Din Bundesliga am ales X final la Wolfsburg – Eintracht Frankfurt, 1 pauză / 1 final la Dortmund – VFB Stuttgart și PSF 1 la M’gladbach – Hertha Berlin. Am luat în considerare felul în care au jucat echipele până acum și faptul că nu se va întâmpla nicio surpriză.
Bilet pentru weekend-ul 11-13 decembrie 2020. Pariuri bombă pentru un profit uriaș

Bilet pentru weekend-ul 11-13 decembrie 2020. Pariuri bombă pentru un profit uriaș

+ posts

Promotii