Urmareste-ne

Archive

Bilet Play-off Liga 1. Meciurile etapei a 8-a ne aduc 300 de lei profit

Bilet Play-off Liga 1. Meciurile etapei a 8-a ne aduc 300 de lei profit. Acestea sunt: Gaz Metan – Astra Giurgiu, derby-ul FCSB – CFR Cluj şi Botoşani – Universitatea Craiova. 

Bilet Play-off Liga 1

  • Primul meci este cel dintre Gaz Metan şi Astra Giurgiu, unde pariem 2. Credem că valoarea mai mare a oaspeţilor îşi va spune în final cuvântul. 
  • A doua partidă este derby-ul etapei cu numărul 8 dintre FCSB şi CFR Cluj, unde mergem pe 12. Va fi interesant de urmărit ce decizie va lua Gigi Becali în privinţa acestui meci, după atacurile patronului Craiovei. În orice caz, este foarte puţin probabil să se termine la egalitate.

Meciurile etapei a 8-a ne aduc 300 de lei profit

  • Ultimul duel de pe biletul din Liga 1, etapa 8, le pune faţă în faţă pe Botoşani şi Universitatea Craiova, unde pariem 2 solist. Craiovenii sunt la mână lor în privinţa câştigării titlului şi ne aşteptăm să se impună duminică seară.
  • Biletul cu fotbal din Liga 1, etapa 8, are o cotă totală de 4,23 şi un potenţial profit de 300 de lei.
Bilet Play-off Liga 1. Meciurile etapei a 8-a ne aduc 300 de lei profit

Bilet Play-off Liga 1. Meciurile etapei a 8-a ne aduc 300 de lei profit

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii