Urmareste-ne

Archive

Bilet Play-out Liga 1, etapa 9. Pariurile pe solişti ne aduc profit

Bilet Play-out Liga 1, etapa 9. Pariurile pe solişti ne aduc profit. Pariem pe cele patru meciuri din următoarele patru zile: FC Viitorul – FC Academica Clinceni, AFC Hermannstadt – Voluntari, FC Dinamo – Poli Iași şi Sepsi Sf. Gheorghe – Chindia Târgovişte.

Bilet Play-out Liga 1, etapa 9

  • Primul meci este cel dintre FC Viitorul şi FC Academica Clinceni, unde pariem 1. Credem că valoarea mai mare a gazdelor îşi va spune în final cuvântul. 
  • A doua partidă este cea dintre AFC Hermannstadt şi Voluntari, unde mergem pe X. Sibienii se află în revenire de formă şi ne aşteptăm să nu piardă această partidă.

Pariurile pe solişti ne aduc profit

  • Al treilea duel este şi cel mai interesant şi le pune faţă în faţă pe FC Dinamo şi Poli Iași, fosta şi actuala echipă a lui Mircea Rednic. Ne aşteptăm ca gazdele să câştige din nou.
  • Ultimul meci este cel dintre Sepsi şi Chindia Târgovişte, unde pariem 1 solist. Nu credem că cei de la Chindia îşi mai pot reveni.
Bilet Play-out Liga 1, etapa 9. Pariurile pe solişti ne aduc profit

Bilet Play-out Liga 1, etapa 9. Pariurile pe solişti ne aduc profit

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate