Urmareste-ne

Biletul zilei

Preliminarii dure pentru Cupa Mondială din Qatar. Trei forţe continentale luptă pentru calificare

Specialiștii Betmag vă oferă un bilet cu câteva dintre partidele ce se vor juca în această noapte pe cele două continente de peste ocean, pentru a ne dubla suma pariată.

Canada și SUA trebuie să câștige

Cele două naționale au cele mai mari șanse, dintre formațiile nord-americane, la calificarea la Cupa Mondială din acest an. Canada pornește cu prima șansă în deplasarea pe care o are în Honduras, ultima clasată a grupei, cele 3 puncte fiind foarte importante. Statele Unite ale Americii joacă pe teren propriu cu El Salvador, un alt adversar facil, clasat pe penultima poziție în grupa de calificare. Cota pentru victoria americanilor și peste 2 goluri în meci, de 1,42, este foarte bună, mai ales că 4 dintre ultimele 5 întâlniri s-au încheiat cu victoria americanilor la o diferență mai mare de 2 goluri.

Presiune pe Uruguay

Uruguayenii sunt în pericol, calificare lor la Cupa Mondială fiind pusă sub semnul întrebării. Clasată pe locul 7 în grupa de calificare, naționala lui Luis Suarez & Co trebuie să câștige partida de diseară, care se anunță foarte importantă în economia calificării, deoarece 4 echipe se bat pe 2 locuri. Și Paraguay mai are șanse, dar mici, pentru că au doar 13 puncte. Totuși, vom alege un rezultat în favoarea celor din Uruguay, cota pentru X2, 1.37, este foarte avantajoasă pentru noi.

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate