Urmareste-ne

Alte competiții

Bilet preliminarii Euro U19 (29.03.2022). Se dau ultimele locuri la turneul final

Selecționata României U19 este calificată la turneul final din această vară

Specialiștii Betmag vă pun la dispoziție un bilet numai bun de pariat: bilet preliminarii Euro U19 (29.03.2022). Patru meciuri din cadrul calificărilor pentru Euro U19, la care România este deja calificată. 

Ungaria și Germania au nevoie de o victorie

Deschidem biletul cu partida dintre Ungaria și Turcia. Ungaria se află pe primul loc al grupei, după victoria cu Scoția, scor 3-0, și remiza albă cu Israelul. Totul se va decide în etapa aceasta, deoarece maghiarii sunt la egalitate de puncte cu israelienii, în timp ce Scoția are 3 puncte obținute. Totuși, țara vecină are un avantaj important, faptul că nu a încasat gol în primele 2 partide. Pentru acest meci vă propunem pariul „1X”.

Încă o partidă cu o miză foarte importantă vine din grupa a cincea. Germania și Finlanda se duelează într-un context ideal germanilor. Finlandezii nu mai au vreo șansă la calificare, în timp ce Germania are 2 puncte, iar un eventual succes la scor în partida de astăzi ar oferi șanse la calificare, chiar dacă Italia și Belgia au câte 4 puncte. Adăugăm pe bilet pariul „1”.

România joacă doar pentru palmares în ultimul meci

Continuăm cu partida dintre Islanda și România, care nu prea mai are mare importanță pentru grupa a patra. Selecționata României a câștigat primele 2 partide, 5-1 cu Georgia și 1-2 cu Croația pentru a obține o calificare istorică la Euro, în timp ce Islanda a obținut doar un punct în partida cu Georgia. Pentru acest meci vă propunem pariul „X2”.

Ultimul eveniment propus pentru biletul nostru este meciul dintre Suedia și Cehia. Suedezii nu mai au șanse la calificare, după ce au pierdut partidele cu Franța și Bosnia, iar Cehia a pierdut partida cu Bosnia și a câștigat-o pe cea cu Franța, iar șansele pentru calificare sunt infime. Practic, Cehia are nevoie de o victorie la scor, iar Bosnia să piardă partida cu Franța. Vă propunem pariul „X2”.

Bilet preliminarii Euro U19 (29.03.2022)

Bilet preliminarii Euro U19 (29.03.2022)

Bilet preliminarii Euro U19 (29.03.2022)

Bilet preliminarii Euro U19 (29.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate