Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Bilet preliminarii Euro U21 (29.03.2022). 4 „solişti” pentru cotă 5

Betmag vă propune un bilet de preliminarii Euro U21 cu patru meciuri de marţi, 29.03.2022. Mizăm pe favorite, adică pe Spania, Germania, Portugalia și Olanda. Cotele sunt atractive și, cumulate, aduc pariorilor un câștig deloc de neglijat, la început de săptămână.

Miza pe iberici

Spania este lider în Grupa C și, în mod normal, nu ar trebui să aibă probleme cu Slovacia, chiar dacă joacă în deplasare. În precedentele patru meciuri, ibericii i-au învins pe slovaci cu fiecare ocazie, indiferent de teren. Spania a câștigat șase din ultimele șapte meciuri pe care le-a disputat, indiferent de adversar. „Spania câștigă” are cotă 1.47.

Nemții își apără blazonul

Germania, locul 1 în Grupa B, se luptă pentru poziția de lider cu Israel. Cele două reprezentative sunt despărțite de două puncte în clasament. Nemții au, clar, prima șansă la victorie, în fața unei selecționate pe care a învins-o în fiecare din ultimele patru meciuri. „Germania câștigă” are cotă 1.47.

 

Victorie și calificare

În Grupa D, Portugalia se află la numai un singur punct în spatele Greciei. Lupta pentru calificare este strânsă, dar mizăm pe lusitani, care nu au voie să facă vreun pas greșit. Portugalia are și palmaresul de partea ei, reușind să câștige ultimele trei meciuri directe. „Portugalia câștigă” are cotă 1.55.

Olanda câștigă!

Cu o victorie în fața Elveției, Olanda revine în cursa pentru locul 1. Cele două reprezentative sunt despărțite de cinci puncte în clasament, dar oaspeții au un meci în plus disputat. Într-adevăr, Olanda nu a învins Elveția în ultimele trei meciuri, dar acum partida este decisivă și anticipăm că gazdele vor profita de avantajul terenului propriu. „Olanda câștigă” are cotă 1.53.

Bilet preliminarii Euro U21 (29.03.2022)

Bilet preliminarii Euro U21 (29.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate