Urmareste-ne

Archive

Bilet preliminarii Liga Campionilor. Pariem pe cotă 7,59

Bilet preliminarii Liga Campionilor. Pariem pe cotă 7,59! Meciurile cu care putem face super profit în perioada 27-28 iulie 2021 sunt HJK Helsinki – Malmo FF, Flora Talin – Legia Varșovia, Galatasaray – PSV și Ludogoreț – Mura.

Bilet preliminarii Liga Campionilor. Pariem pe cotă 7,59

Returul sferturilor de finalp din cadrul Preliminariilor Ligii Campionilor se joacă marți și mercuri, 27-28 iulie 2021, când vom cunoaște exact echipele care merg în faza următoare a competiției. La trei dintre meciurile selectate pe acest bilet încă se dispută calificarea, echipele care s-au impus au făcut-o la o diferență minimă, deci totul este posibil.

Unul dintre ele este cel dintre HJK Helsinki și Malmo, care în tur s-a terminat 1-2. La 1-0 pentru finlandezi, calificarea se decide în prelungiri, însă mizez pe faptul că suedezii, mult mai valoroși decât adversarii săi, vor marca cel puțin un gol.

La Flora Talin – Legia Varșovia mizez, de asemenea, pe 3+ goluri, după ce scorul primul meci dintre cele două echipe a fost tot 1-2.

Bilet preliminarii Liga Campionilor. Pariem pe cotă 7,59

Galatasary – PSV a fost de departe cel mai spectaculos meci din turul preliminariilor Ligii Campionilor. Olandezii au defilat în fața turcilor și s-au impus cu 5-1, scor care le permite să se califice mai departe fără mari emoții. Este greu de crezut că Galatasaray va marca 4+ goluri fără să primească vreunul.

Ultimul duel de pe acest bilet este Ludogoreț – Mura, unde bulgarii sunt obligați să câștige pentru a merge mai departe. Slovenii au șanse foarte mici să se impună în bulgaria, după ce au fost dominați pe teren propriu.

Bilet preliminarii Liga Campionilor. Pareim pe cotă 7,59!

Bilet preliminarii Liga Campionilor. Pareim pe cotă 7,59!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare