Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Bilet preliminarii WC2022 (29.03.2022). Fără X în America de Sud

Preliminariile sud-americane pentru Campionatul Mondial din Qatar se apropie de final. Am ales patru meciuri din ultima etapă din grupa de calificare. Suntem cu ochii pe bătălia pentru locul 5 (de baraj), o luptă în trei care aduce o cotă de 9,04 pe bilet preliminarii WC2022 din 29.03.2022.

Peru – Paraguay / Gazdele, fără pași greșiți

Deschidem biletul cu meciul dintre Peru și Paraguay. Gazdele, pe locul 5, tremură pentru locul de baraj. Aflate la un punct, respectiv două în spate, Columbia și Chile stau la pândă, încercând să speculeze un eventual pas greșit al peruanilor. La Lima vine naționala Paraguayului, o echipă ieșită din cărțile calificării, dar asta nu înseamnă că nu va încerca să încheie preliminariile cu un rezultat pozitiv. „X”-ul nu este o opțiune pentru gazde, întrucât ar putea pierde locul de baraj. Aceasta este singura variantă de calificare pentru peruani, întrucât sunt la patru puncte în spatele Uruguayului, echipă care ocupă ultimul loc calificabil direct la Mondialul din Qatar. În Peru – Paraguay mizăm pe „1 solist”, la cotă 1,55.

Venezuela – Columbia / Oaspeții au o singură variantă

Venezuela – Columbia e al doilea meci de pe biletul propus de Betmag. Venezuela e codașa grupei și se pregătește de încheierea unei campanii dezamăgitoare. Venezuelenii au pierdut patru din ultimele cinci meciuri și sunt pe ultimul loc, cu doar 10 puncte din 17 meciuri. Columbia e pe locul 6, la un punct de Peru și încă speră că poate prinde în extremis locul de baraj. Dar pentru asta are nevoie de victorie în Venezuela, iar Peru să nu câștige acasă cu Paraguay. „2 solist” are cotă 1,71.

Chile – Uruguay / Gazdele încă speră la baraj, oaspeții au biletele pentru Qatar

Următorul meci de pe bilet este Chile – Uruguay. Oaspeții sunt pe locul 4, cu 25 de puncte și au asigurate biletele pentru turneul final. Indiferent de rezultatul ultimului meci nu mai pot pierde poziția a patra. În schimb, chilienii se agață de această confruntare cu ultimele speranțe de a prinde locul de baraj. Chile e pe locul 7, cu 19 puncte, la două lungimi în spatele ocupantei locului de baraj, Peru. Situația fotbaliștilor din Chile e puțin mai complicată, pentru că trebuie întrunite anumite condiții să prindă locul 5. În primul rând, trebuie să câștige cu Uruguayul. În al doilea rând, Columbia, aflată o poziție mai sus, cu un punct peste, nu trebuie să câștige în Venezuela. Iar dacă aceste condiții sunt îndeplinite, pentru siguranță, Peru ar trebui să piardă acasă cu Paraguay și atunci Chile ar fi pe locul 5, având încă o șansă de calificare la turneul final. Dar e greu de crezut că Peru va pierde cu Paraguay. Mizăm pe victoria celor din Chile, care nu le garantează tottuși prezența la baraj. „1 solist” are cotă 2,20.

Bolivia – Brazilia / Bolivia e OUT, Brazilia vrea să fie deasupra Argentinei

Închidem biletul din preliminariile sud-americane cu meciul Bolivia – Brazilia. Aici lucrurile sunt clare. Brazilienii, cu o victorie își asigură locul 1, peste Argentina, indiferent de decizia care se va lua pentru meciul întrerupt la scandalul Covid. E o miză să termine peste rivală, care i-a luat Copa America, pe Maracana. Brazilienii au șanse foarte mari să plece cu toate cele trei puncte de la La Paz. După Venezuela, Bolivia e echipa cu cele mai multe înfrângeri din aceste preliminarii, 10 în 17 meciuri. „2 solist” are cotă 1,55.

Bilet preliminarii WC2022 (29.03.2022)

Bilet preliminarii WC2022 (29.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate