Urmareste-ne

Archive

Bilet preliminarii WC2022 (31.03.2022). Doar cei mai buni nord-americani merg la Mondial!

Canada este deja calificată la Cupa Mondială

Preliminariile pentru Cupa Mondială din această iarnă se apropie de sfârșit. Continentul nord-american își alege ultimele 2 naționale care vor fi calificate direct la turneul final, în timp ce a treia va juca un baraj intercontinental. 

SUA nu trebuie să piardă

Deschidem biletul cu partida dintre Costa Rica și SUA. Costaricanii au avut o revenire de senzație în această grupă, iar șansele de a se califica direct la Campionatul Mondial sunt intacte, însă nu foarte mari, deoarece ultimul meci va fi în compania unui adversar dificil, anume Statele Unite ale Americii. Americanii și-au asigurat cel puțin locul de baraj, iar ei nu trebuie să piardă partida cu Costa Rica. Cel puţin nu la o diferență mai mare de 6 goluri pentru a rata calificarea directă. Pariem „X2”, pentru cota 1.31.

Contiuăm cu partida dintre Panama și Canada, două naționale cu perspective total diferite. Selecționata statului Panama a pierdut calificarea în ultimele 2 partide, iar șansele lor la locul de baraj sunt 0. Canada, în schimb, este deja calificată la Cupa Mondială. Deoarece moralul panamezilor este la pământ, ne așteptăm ca oaspeții să dorească să termine preliminariile cu un rezultat bun, așa că pariem „X2”, pentru cota 1.29.

Goluri în duelul Jamaica – Honduras

Ultimul eveniment propus pentru biletul nostru este duelul dintre Jamaica și Honduras. Meciul nu mai are mare relevanță pentru această campanie de calificări. Ambele naționale au avut un parcurs foarte prost în aceste preliminarii, Jamaica a obținut 8 puncte, iar Honduras doar 4. Pentru partida aceasta vă propunem pariul „Peste 1,5 goluri”, pentru cota 1.47.

 

Bilet preliminarii WC2022 (31.03.2022)

Bilet preliminarii WC2022 (31.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate