Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Bilet preliminarii WC2022 – Africa (29.03.2022). Trei meciuri din play-off pentru 945 de lei

Nigeria este favorită în returul cu Ghana

Azi, 29.03.2022, avem un bilet de preliminarii WC2022 – Africa cu trei partide din play-off, manșa retur. Cotele sunt atractive și pot aduce pariorilor un profit deloc de neglijat, la început de săptămână. Betmag vă prezintă, în continuare, o scurtă analiză a meciurilor, dar şi pronosticurile noastre. Spor la bani!

Avem încredere în Nigeria

Nigeria se numără printre echipele naționale care au dezamăgit cel mai mult la Cupa Africii, însă cu o calificare la WC2022 toate partidele mai puțin reușite vor fi uitate de fani. După 0-0 în partida tur cu Ghana, Nigeria este favorită la victorie. Rezultatul din prima manșă este de partea lor. Ultimele trei meciuri dintre cele două reprezentative s-au încheiat la egalitate, scor 0-0. Pentru acest meci, mizăm, totuși, pe victoria „vulturilor”. Pontul nostru: „Nigeria câștigă” are cotă 2.06.

Senegal întoarce rezultatul

Stade Me Abdoulaye Wade găzduiește o confruntare grea, între Senegal și Egipt. O reeditare a Cupei Africii pe Naţiuni. În tur, s-au impus „faraonii”, scor 1-0. „Leii” au însă puterea și jucătorii capabili să anuleze rezultatul din prima manșă. Pe teren propriu, Senegal este o adevărată forță, mărturie fiind ultimele lor meciuri, în care a obținut victorii pe linie. Anticipăm că gazdele vor obține victoria. „Senegal câștigă” are cotă 1.96.

Marocanii câștigă și se califică

90 de minute decisive pentru Maroc și RD Congo, selecționate care au ca obiectiv, evident, să ajungă la Cupa Mondială din Qatar. După 1-1 în tur, cele două reprezentative se înfruntă la Casablanca, pe Stade Mohamed V. Ținând cont de forma excelentă a marocanilor de pe teren propriu (șapte victorii în ultimele șapte partide), este greu de crezut că oaspeții sunt capabili să obțină un rezultat favorabil. Mergem pe mâna gazdelor. „Camerun câștigă” are cotă 1.56.

Bilet preliminarii WC2022 - Africa (29.03.2022)

Bilet preliminarii WC2022 – Africa (29.03.2022)

Agenții autorizate