Urmareste-ne

Archive

Bilet Premier League din 24 iunie 2020. United şi Liverpool ne aduc profit

Bilet Premier League din 24 iunie 2020. United şi Liverpool ne aduc profit. Pariem pe cele mai importante două meciuri ale zilei. Primul se joacă de la ora 20:00, ultimul este programat de la ora 22:15.

Bilet Premier League din 24 iunie 2020

Manchester United nu îşi mai permite paşi greşiţi, se află pe ultimul loc de Europa League şi are trei urmăritoare care se află foarte aproape. Are nevoie de cele trei puncte puse în joc astăzi, mai ales că o are ca adversar tocmai pe Sheffield, echipă aflată la doar două puncte în spate. Aşadar, ne aşteptăm la o partidă în care ambele echipe să marcheze.

United şi Liverpool ne aduc profit

Ultimul meci de pe biletul din Premier League le pune faţă în faţă pe Liverpool şi pe Crystal Palace. Cormoranii sunt mari favoriţi şi ne aşteptăm să obţină prima victorie de la reluarea campionatului. Pontul nostru pentru acest meci este unul pauză final.

Bilet Premier League din 24 iunie 2020. United şi Liverpool ne aduc profit

Bilet Premier League din 24 iunie 2020. United şi Liverpool ne aduc profit

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii