Urmareste-ne

Archive

Bilet Premier League, etapa a 17-a. Pariem pe United, Tottenham și Arsenal pentru o cotă de 5,69

Bilet Premier League, etapa a 17-a. Pariem pe o tripla în cotă 5,69. Aceasta este compusă din super duelurile Manchester United – Aston Villa, Tottenham – Leeds United și West Bromwich – Arsenal.

Bilet Premier League, etapa a 17-a

  • Primul meci de pe biletul din Premier League, etapa a 17-a, este Manchester United – Aston Villa, unde mă aștept că gazdele să câștige. Meciul se anunță foarte greu, ambele echipe sunt neînvinse în ultimele cinci partide, mai mult, au câte trei victorii și două egaluri fiecare. Însă cred că United, care are o experiență mult mai mare, se va impune.
  • Al doilea duel de pe bilet le pune față în față pe Tottenham și Leeds, unde vă recomand 1 solist. Echipa lui Jose Mourinho este favorită în fața celei a lui Bielsa și, cu toate că oaspeții sunt în mare formă, cred că în final ăși va confirma acest statut.

Pariem pe United, Tottenham și Arsenal pentru o cotă de 5,69

  • West Bromwich – Arsenal este ultima partidă de pe biletul din Premier League. În mod normal pariul ar fi mers pe tunari, dar la cum s-au prezentat până acum, orice se poate întâmpla. De aceea am ales pentru acest duel peste 2,5 goluri.
Bilet Premier League, etapa a 17-a. Pariem United, Tottenham și Arsenal pentru o cotă de 5,69

Bilet Premier League, etapa a 17-a. Pariem United, Tottenham și Arsenal pentru o cotă de 5,69

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii