Urmareste-ne

Archive

Bilet Segunda Division, etapa a 42-a. Peste 600 de lei profit

Bilet Segunda Division, etapa a 42-a. Peste 600 de lei profit cu patru meciuri. Mizăm cu încredere pe Deportivo La Coruna – CF Fuenlabrada, CF Elche – Real Oviedo, Racing de Santander – Rayo Vallecano şi Real Zaragoza – SD Ponferradina. 

Bilet Segunda Division, etapa a 42-a

  • Cota cea mai mare de pe biletul din Segunda Division, etapa a 42-a, este de la partida Real Zaragoza – SD Ponferradina. Gazdele trec printr-un moment delicat, cu foarte multe înfrângeri, dar chiar şi aşa se află pe loc de play-off pentru promovare. Pariem 1 solist.
  • O altă cotă interesantă vine de la duelul dintre Deportivo şi Fuenlabrada. Gazdele se află pe primul loc retrogradabil şi sunt obligate să câştige + să aştepte un rezultat de egalitate la Albacete sau Lugo, în timp ce oaspeţii sunt pe ultimul loc de play-off pentru promovare şi au nevoie de cel puţin un punct. Aşadar, meciul se anunţă unul foarte închis, cu sub 2,5 goluri.

Peste 600 de lei profit

  • A treia cea mai mare cotă este de la partida dintre Elche şi Real Oviedo. Gazdele au o şansă mică de a prinde play-off-ul, în timp cea oaspeţii sunt salvaţi de la retrogradare. Mizăm 1 solist.
  • Cota cea mai mică vine de la duelul dintre Racing de Santander şi Rayo Vallecano, unde mizăm 2 solit. Gazdele sunt deja retrogradate, în timp ce oaspeţii mai pot spera la play-off-ul pentru promovare.
Bilet Segunda Division, etapa a 42-a. Peste 600 de lei profit

Bilet Segunda Division, etapa a 42-a. Peste 600 de lei profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii