Urmareste-ne

Archive

Bilet tenis 12 iunie 2021. Pont de la finala feminină Roland Garros: cotă 1,80 la Krejcikova – Pavlyuchenkova

Bilet tenis 12 iunie 2021. Pont de la finala feminină Roland Garros: cotă 1,80 la Krejcikova – Pavlyuchenkova. De la ora 16:00, pe Philippe-Chatrier, se dispută una dintre cele mai surprinzătoare finale ale unui turneu de Grand Slam.

Bilet tenis 12 iunie 2021. Pont de la finala feminină Roland Garros

  • Barbora Krejcikova este cea mai mare surpriză de anul acesta de la Roland Garros și are acum, după un parcurs de excepție, șansa să câștige șrimul Grand Slam la simplu. Jucătoarea din Cehia este favorită la casele de pariuri și cred că ea va fi cea care se impune în marea finală.

Cotă 1,80 la Krejcikova – Pavlyuchenkova

  • De partea cealaltă, Anastasia Pavlyuchenkova a făcut și ea un turneu de senzație, este a doua cea mai în formă jucătoarea de anul acesta de la Roland Garros, după adversara pe care o întâlnește în finală, și are și ea șansa să-și treacă în cont primul turneu de Grand Slam câștigat. Nu cred însă că va reuși să se impună în fața Barborei Krejcikova.
Bilet tenis 12 iunie 2021. Pont de la finala feminină Roland Garros: cotă 1,80 la Krejcikova - Pavlyuchenkova

Bilet tenis 12 iunie 2021. Pont de la finala feminină Roland Garros: cotă 1,80 la Krejcikova – Pavlyuchenkova

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare