Urmareste-ne

Archive

Bilet tenis , 15 septembrie 2020. Profit cu turneul de la Roma

Bilet tenis , 15 septembrie 2020. Profit cu turneul de la Roma. Am ales două meciuri de la Roma pentru tichetul de astăzi din tenis, Elisabetta Cocciaretto – Irina-Camelia Begu și Stan Wawrinka  – Lorenzo Musetti. Prima partidă se dispută destul de devreme, după 13:30. A doua este programată ultima, nu mai devreme de 21:15.

Bilet tenis , 15 septembrie 2020

Bieltul de azi din tenis este compus din două partide de la Roma, de la feminin și masculin. Prima este a româncei noastre Irina Begu care o întâlnește pe Elisabetta Cocciaretto, jucătoare calsată pe 128. Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată. Irina Begu are de partea ei valoarea mai mare și pe acest aspect mizez și eu.

Bilet tenis , 15 septembrie 2020

Al doilea meci de pe biletul cu tenis din 15 septembrie 2020 este cel dintre Stan Wawrinka și Lorenzo Musetti, unde merg pe victoria elvețianului. Ar trebui să câștige extrem de ușor, are parte de un adversar clasat tocmai pe locul 249.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare