Urmareste-ne

Archive

Bilet tenis, 17 septembrie 2020. Profit cu Simona Halep și Irina Begu

Bilet tenis, 17 septembrie 2020. Profit cu Simona Halep și Irina Begu. Am ales pentru tichetul de astăzi două pariuri pe meciurile jucătoarelor românce. Primul nu se dispută mai devreme de 13:30, în timp ce al doilea nu mai devreme de 15:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bilet tenis, 17 septembrie 2020

  • Biletul cu tenis din 17 septembrie este compus din două ponturi de la turneul din Roma. Primul este de la meciul de dublu dintre Aoyama S./Shibahara E. și Halep S./Niculescu M.! În primul tur, jucătoarele noastre au câștigat fără drept de apel contra echipei formate din Svitolina și Yastremska, scor 6-0, 6-1. Mă aștept să se impună și de această dată.

Profit cu Simona Halep și Irina Begu

  • Al doilea pronostic vine de la duelul pe care Irina Begu îl are cu Johanna Konta. Irina a disputat până acum trei partide la Roma și pe toate le-a câștigat cu 2-0 la seturi. Adversara sa a jucat ultima oară tot contra unei românce și a pierdut la US Open în fața Soranei Cîrstea. Mă aștept ca Begu să ia un set.
Bilet tenis, 17 septembrie 2020. Profit cu Simona Halep și Irina Begu

Bilet tenis, 17 septembrie 2020. Profit cu Simona Halep și Irina Begu

Bilete câștigătoare