Urmareste-ne

Archive

Bilet tenis, 22 noiembrie 2020. Pariem pe super duelul Daniil Medvedev – Dominic Thiem

Bilet tenis, 22 noiembrie 2020. Pariem pe super duelul Daniil Medvedev – Dominic Thiem. Cei doi jucători se întâlnesc de la ora 16:00 în finala Turnelui Campionilor de la Londra.

Bilet tenis, 22 noiembrie 2020. Pariem pe super duelul Medvedev – Thiem

Daniil Medvedev, locul 4 ATP, este pe cale să obțină al doilea turneu la rând după ce l-a câștigat pe cel de la Paris, în urma finalei cu Alexander Zverev. A ajuns în finala Turneului Campionilor după ce a trecut în trei seturi de Rafael Nadal în semifinale, 3-6, 7-6, 6-3. Este în mare formă și are șanse bune să se impună împotriva lui Thiem.

Bilet tenis, 22 noiembrie 2020. Pariem pe super duelul Medvedev – Thiem

Dominic Thiem, locul 3 mondial, vine după ce l-a eliminat în semifinală pe Novak Djokovic tot în trei seturi. Spre deosebire de adversarul său, austriacul a avut parte de un meci mult mai greu, cu două seturi terminate la tie-break, 7-5, 6-7, 7-6. Are și el șansa lui să câștige Turneul Campionilor, mai ales că la US Open a găsit modalitatea prin care să-l bată pe Medvedev. Mă gândesc că ar putea să reprezinte un avantaj pentru Theim victorie din America.

Medvedev – Thiem 3 seturi în meci @ 2,15

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii