Urmareste-ne

Archive

Bilet tenis, 6 ianuarie 2021. Facem bani de la turneul WTA Abu Dahbi

Bilet tenis, 6 ianuarie 2021. Facem bani de la turneul WTA Abu Dahbi. Pariem pe duelul Leylah Fernandez – Jasmine Paolini. Cele două jucătoare sunt programate să joace după ora 14:00.

Bilet tenis, 6 ianuarie 2021. Facem bani de la turneul WTA Abu Dahbi

Leylah Fernandez, locul 88 WTA, este marea favorită a acestui duel. Jucătoarea din Canada a evoluat ultima oară la Openul Francez, acolo unde s-a descurcat admirabil și a trecut de primele două tururi, fiind eliminată în cele din urmă de Petra Kvitova.

Bilet tenis, 6 ianuarie 2021. Facem bani de la turneul WTA Abu Dahbi

Jasmine Paolini, locul 96 WTA, va încerca să aibă o evoluție totală diferită față de ultimele trei turnee la care a participat, când a fost eliminată de fiecare dată în primul tur. Nici înainte de acestea nu a evoluat mai bine, la Istanbul, la Roma și la French Open pierzând de fiecare dată în turul doi.

Leylah Fernandez – Jasmine Paolini peste 19,5 game-uri @ 1,73

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii