Urmareste-ne

Archive

Bilet tenis 7 ianuarie 2021. Cotă profitabilă de la Abu Dhabi

Bilet tenis 7 ianuarie 2021. Cotă profitabilă de la Abu Dhabi. Pariem pe meciul dintre Vera Zvonareva – Amandine Hesse. Cele două jucătoare sunt programate să joace după ora 14:00.

Bilet tenis 7 ianuarie 2021. Cotă profitabilă de la Abu Dhabi

  • Vera Zvonareva, locul 164 WTA, este mare favorită să se impună contra Amandineei Hesse. Jucătoarea din Rusia a evoluat ultima oară în noiembrie anul trecut la Linz, unde nu s-a descurcat deloc bine. A trecut de primul tur, printr-o victorie cu 2-0, și apoi a pierdut în fața lui Mertens, scor 1-2.

Bilet tenis 7 ianuarie 2021. Cotă profitabilă de la Abu Dhabi

  • Amandine Hesse, locul 289 WTA, a disputat deja două meciuri la Abu Dhabi și pe ambele le-a câștigat cu același scor 2-0. Jucătoarea din Franța are acest dezavantaj al oboselii acumulate și nu cred că va merge mai departe după duelul de astăzi. Însă este posibil să ia totuși în set.

Vera Zvonareva – Amandine Hesse peste 18,5 game-uri

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii