Urmareste-ne

Archive

Bilet tenis din 31 mai 2021. Pariu de la Roland Garros: cotă 2,25 pe duelurile Soranei Cîrstea și Irinei Begu

Bilet tenis din 31 mai 2021. Pariu în cotă 2,25 de la Roland Garros: Mizăm pe duelurile Soranei Cîrstea și Irinei Begu. Meciul Soranei se joacă în nu mai devreme de ora 15:30, în timp ce partida Irinei este programată în jur de 22:00.

Bilet tenis din 31 mai 2021. Pariu în cotă 2,25 de la Roland Garros

  • Sorana Cîrstea o înfruntă pe Johanna Konta în primul tur de la Roland Garros. Jucătoarea noastră vine după un turneu de excepție făcut la Strasbourg, unde a ajuns până în finală, și cred că îți va menține forma și în acest prim meci. Chiar dacă adversara sa este mai puternică, consider că Sorana este capabilă să ia minimum un set.

Mizăm pe duelurile Soranei Cîrstea și Irinei Begu

  • Irina Begu are parte de o adversară mult mai grea și cu greu va putea să se lupte cu Serena Williams. Cu toate că fostul număr 1 mondial nu mai evoluează ca în vremurile de glorie, diferența de valoarea este încă în favoarea ei și cred că va câștiga cu 2-0.
Bilet tenis din 31 mai 2021. Pariu în cotă 2,25 de la Roland Garros: Mizăm pe duelurile Soranei Cîrstea și Irinei Begu

Bilet tenis din 31 mai 2021. Pariu în cotă 2,25 de la Roland Garros: Mizăm pe duelurile Soranei Cîrstea și Irinei Begu

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii