Urmareste-ne

Archive

Bilet tenis US Open, 10 septembrie 2020. Profit din semifinale

Bilet tenis US Open, 10 septembrie 2020. Profit din semifinale, unde am ales cele două meciuri de la feminin, Jennifer Brady  – Naomi Osaka și Serena Williams – Victoria Azarenka. Primul duel începe după miezul nopții, de la ora 02:00.

Bilet tenis US Open, 10 septembrie 2020

  • Biletul cu tenis de la US Open din 10 septembrie 2020 este compus din cele două semifinale de la feminin. În prima se întâlnesc Jennifer Brady  – Naomi Osaka. Americanca este cea mai mare surpriză al acestui penultim după ce le-a eliminat pe Kerber și Putinseva, două jucătoare mult mai bine clasate, în optimi, respectiv sferturi. Așadar, Brady se află într-o formă excelentă. De cealaltă parte, jucătoarea din Japonia este mare favorită la câștigarea turnelui, a doua chiar după Serena Wiliams. Se află și ea în mare formă și ar trebui să profit de valoarea mult mai mare pe care o are și să ajungă în semifinale.

Profit din semifinale

  • A doua semifinală se dispută începând cu ora 03:30 și le pune față în față pe Serena Williams și Victoria Azarenka. Serena a făcut până acum un turneu spectaculos și a confirmat că este capabilă să câștige încă un turneu de mare șlem. Azarenka este și ea pregătită să se ajungă în finală și să pună mâna pe trofeul US Open 2020, a jucat excelent de la începutul turneului și are toate șansele să fie ce-a dea doua finalistă.
Bilet tenis US Open, 10 septembrie 2020. Profit din semifinale

Bilet tenis US Open, 10 septembrie 2020. Profit din semifinale

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare