Urmareste-ne

ALTELE

Bilet U21 (25.03.2022). Mizăm pe oaspeți și facem profit în weekend

În această săptămână avem și meciuri de calificare la Campionatul European U21, iar patru confruntări se regăsesc pe biletul propus de Betmag. În toate cele patru meciuri alese de noi vom miza pe oaspeți, iar câștigul posibil se apropie de 600 de lei.

Kosovo U21 – Slovenia U21 / Oaspeții pot avansa în clasament

Primul meci de pe bilet este cel dintre Kosovo U21 și Slovenia U21, programat de la ora 19:00, la Pristina. Gazdele ocupă penultimul loc (5) în Grupa G, cu șase puncte, obținute din cele două victorii cu Andorra. Slovenia e un loc mai sus, cu două puncte peste Kosovo. Echipa gazdă a pierdut trei din ultimele patru meciuri din preliminarii, dar a obținut o victorie cu Albania (2-1). De partea cealaltă, Slovenia are două înfrângeri în preliminarii, cu Cehia și Albania. E neînvinsă în ultimele două meciuri din preliminarii, chiar cu echipele la care anterior pierduse. După 3-0 cu Albania, slovenii au remizat pe teren propriu cu liderul grupei, Cehia, scor 1-1. Slovenii au șanse mari să se impună la Pristina și să-și adauge în cont încă trei puncte, putând trece peste albanezi dacă aceștia pierd acasă cu cehii. „Slovenia câștigă” are cotă 1,80.

Muntenegru U21 – Italia U21 / Oaspeții sunt fără înfrângere în preliminarii

Muntenegru U21 – Italia U21 este următorul meci de pe biletul propus de Betmag, meci programat de la ora 19:30, la Podgorica. Muntenegrenii sunt pe penultimul loc în Grupa F, cu șapte puncte, iar în ultimele cinci meciuri au patru eșecuri. Singura victorie din acest interval a fost cu Irlanda, echipă aflată pe locul 3, la trei lungimi în spatele Italiei. Peninsularii sunt pe poziția secundă, cu 13 puncte, cu unul mai puțin decât liderul Suedia, dar și cu două meciuri în minus. Italia a jucat numai cinci meciuri, toate în toamna anului trecut, obținând patru victorii și o remiză. Tot în toamnă, italienii au disputat un amical cu selecționata U21 a României, impunându-se cu 4-2. Italia își poate continua parcursul fără înfrângere în preliminarii, așa că mizăm pe succesul oaspeților la Podgorica. „Italia câștigă” are cotă 1,47.

Bulgaria U21 – Olanda U21 / Oaspeții au marcat pe bandă rulantă

Bulgaria U21 – Olanda U21 completează biletul propus de Betmag. Meciul este programat de la ora 19:45, la Sofia. Gazdele ocupă penultimul loc în Grupa E, cu șapte puncte, având două victorii în cele șase meciuri disputate până acum. Olanda e pe poziția secundă, cu 13 puncte din cinci meciuri. Batavii au obținut în toamnă patru victorii, primind un singur gol, chiar de la adversara de vineri seara. Au fost victorii clare, mai ales cu Țara Galilor și Gibraltar, 5-0 și, respectiv, 7-0. Cu Bulgaria au făcut 3-1, iar o altă victorie a fost cu Moldova (3-0). Olanda are și o remiză, 2-2, cu liderul Elveția, care are un meci în plus. Bulgarii nu au marcat în trei din cele patru meciuri disputate pe teren propriu, pierzând cu Țara Galilor (0-4) și Elveția (0-1) și remizând cu Moldova (0-0). Toate golurile de acasă au intrat cu Gibraltarul (5-0). Acum vor întâlni Olanda, echipă cu ambiții mari, și le va fi greu să-i facă față. „Olanda câștigă” are cotă 1,42.

Albania U21 – Cehia U21 / Oaspeții nu-și permit pași greșiți

Revenim în Grupa G și închidem biletul cu meciul Albania U21 – Cehia U21, programat de la ora 20:00, la Elbasani. Gazdele sunt pe locul al treilea, cu nouă puncte din șase meciuri, după trei victorii și trei înfrângeri. Vin după două înfrângeri consecutive, ultima fiind administrată de Kosovo. De partea cealaltă, Cehia e liderul grupei, cu 13 puncte din șase meciuri. Cehii au trei puncte peste ocupanta locului secund, Anglia, însă britanicii au două meciuri în minus. Anglia este singura echipă care a învins-o pe Cehia în preliminarii, 3-1 pe 11 noiembrie 2021. Nu a fost o perioadă prea fastă pentru naționala U21 a cehilor, aceștia nu au luat decât un singur punct în ultimele două meciuri, în remiza din Slovenia (1-1, pe 16 noiembrie). Totuși, au capacitatea de a mai învinge o dată Albania, după victoria din toamnă, 4-0. „Cehia câștigă” are cotă 1,52.

Bilet U21 (25.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate