Urmareste-ne

Archive

Bilet VIP 31.07.2018. Două meciuri excelente

Publicat

pe

Bilet VIP 31.07.2018. Dacă îți dorești un bilet pe care să investești o sumă mai mare de bani, atunci ai ajuns pe pagina potrivită. Avem două partide excelente pentru ziua de luni.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Trnava – Legia Varșovia – peste 1,5 goluri @ 1.40
Petrojet – Zamalek @ 1.70


Prima partidă de pe Biletul VIP de marți, 31 iulie, vine din preliminariile Ligii Campionilor. Meciul dintre Trnava și Legia Varșovia pornește de la scorul de 2-0 în favoarea slovacilor, iar polonezii au nevoie de o prestație senzațională pentru a reuși calificarea. Pentru că un pariu pe soliști este destul de riscant, preferăm să mergem pe mâna golurilor. Cel puțin două reușite în această confruntare ne vor aduce o cotă de 1.40 pe biletul de astăzi.

Bilet VIP 31.07.2018

Pentru cea de-a doua partidă de pe bilet mergem in Egipt, la confruntarea dintre Petrojet și Zamalek. Este prima etapă din noul sezon, iar echipele încă nu sunt la capacitate maximă, dar diferența de valoare ar trebui să-și spună cuvântul. Oaspeții sunt cotați cu prima șansă, chiar dacă primesc o cotă destul de mare pentru victorie, iar istoria confruntărilor directe ne dă încredere pentru un ”2” solist. Zamalek s-a impus de fiecare dată în ultimele cinci confruntări directe și scenariul acesta are șanse mari să se repete și acum.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii