Urmareste-ne

Pariuri online

Biletul de cota 5.00 30.04.2017. Mizam pe englezi

Sursa foto: thechels.net

BILETE PARIURI COTA 5.00 30.04.2017. Doua meciuri, ambele din Premier League, ti-am pregatit pentru biletul de cota 2.00: Manchester United – Swansea si Everton – Chelsea.


BILETE PARIURI COTA 5.00 30.04.2017. Everton este o echipa decimata: Besic, Mori, Coleman, Lennon, McCarthy, Bolasie sunt toti accidentati si nu pot juca împotriva liderului. In schimb, de partea cealalta, Chelsea are tot lotul valid pentru confruntarea de pe ”Goodison Park” din Liverpool. Everton este o echipa solida, neinvinsa de patru etape, un adversar periculos pentru trupa lui Antonio Conte… Chelsea a pierdut doua dintre ultimele cinci confruntari din Premier League, cu Crystal Palace si Manchester United. Everton a castigat tot acasa in acest an: opt meciuri – opt victorii. In ultimele sase meciuri directe s-au inregistrat trei victorii pentru Chelsea, doua pentru Everton si un egal.

 

PARIAZA BILETUL

Cel mai simplu bonus: intre 25 RON si 200 RON acordati automat!

Deschide AICI un cont rapid la Betano si primesti automat intre 25 RON si 200 RON! Oferta se adreseaza exclusiv celor care au efectuat prima depunere.


BILETE PARIURI COTA 5.00 30.04.2017. Manchester United vrea sa intre in top 4 si este intr-o forma foarte buna. Swansea este in cadere libera. Galezii au pierdut ultimele sase deplasari din Premier League. Swansea este amenintata cu retrogradarea, fiind la doar doua puncte de primul loc peste linia care duce in Championship. Ibrahimovic, Rojo, Mata, Smalling, Jones si Wilson sunt accidentati si nu vor juca pentru ”diavolii rosii”. De partea cealalta, Routledge, Cork, Dyer si Rangel sunt accidentati si vor lipsi la oaspeti. Cele doua formatii si-au impartit victoriile in ultimele sase meciuri directe, cate trei pentru fiecare

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate