Urmareste-ne

Pariuri online

Biletul de cota 2.00 WINMASTERS | Anglia si Germania ne ofera doua cote bune

BILETE PARIURI FOTBAL COTA 2.00 26.03.2017. Am ales sa jucam doua meciuri pentru biletul nostru de cota 2.00: Anglia – Lituania si Azerbaidjan – Germania.

BILETE PARIURI FOTBAL COTA 2.00 26.03.2017. Anglia primeste vizita Lituaniei, o echipa care se poate dovedi un adevarat ghimpe in coasta. Confruntarea are loc duminica seara, de la ora 19:00. Englezii au jucat la mijlocul saptamanii un amical cu Germania, pierdut cu 0-1. Tot la mijlocul saptamanii a evoluat si Lituania, tot intr-un meci de pregatire, pierdut cu 0-3 importiva Cehiei. In meciurile oficiale, cele doua echipe se descurca ceva mai bine. Anglia a bifat trei victorii si a inregistrat un rezultat de egalitate in cele patru meciuri disputate pana acum in preliminarii. De partea cealalta, Lituania a pierdut o singura partida, 0-4 cu Slovacia.

BILETE PARIURI FOTBAL COTA 2.00 26.03.2017. Anglia si Slovacia fac parte din grupa F, alaturi de Slovenia, Slovacia, Scotia si Malta. Nationala ”Albionului” ocupa prima pozitie cu zece puncte acumulate. Englezii au cea mai buna aparare din preliminarii, fiind fara gol primit in cele patru meciuri. Lituania ocupa locul patru, avand un total de cinci puncte. Anglia s-a impus de fiecare data in handicap atunci cand a intalnit-o pe Lituania. Ultima confruntare a avut loc in urma cu un an si jumatate, englezii castigand cu 3-0.

BILETE PARIURI FOTBAL COTA 2.00 26.03.2017. Azerbaidjan primeste vizita Germaniei, intr-un meci care conteaza pentru grupa C, din care mai fac parte Irlanda de Nord, Cehia, Norvegia si San Marino. La fel ca Anglia, Germania n-a primit nici un gol in cele patru meciuri din preliminarii, castigate toate, de altfel! Azerbaidjan a inceput cu doua victorii campania de calificare pentru Cupa Mondiala: 1-0 cu San Marino si 1-0 cu Norvegia. Apoi a terminat la egalitate cu Cehia, scor 0-0 si a fost invinsa de Irlanda de Nord, scor 0-4. Toate cele patru meciuri disputate de-a lungul timpului intre Germania si Azerbaidjan au fost castigate de nemti in handicap!


Pariezi 300 RON > castigi 678 RON

winmasters.ro vine cu o promotie exclusiva pentru noii clienti! Oricine isi deschide un cont la aceasta agentie in urmatoarea perioada si efectueaza prima depunere, incaseaza dublu. Exemplu: ai depus 80 RON, in contul tau vor aparea 160 RON fara sa faci nimic!

  1. Deschide AICI un cont rapid la Winmasters

  2. Depune pana la 300 RON folosind codul ROBONUSPLUS

  3. Felicitari! Ai in cont dublu!


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate