Urmareste-ne

Pariuri online

Biletul de cota 50.00 WINMASTERS | Meciuri din preliminarii

BILETE PARIURI FOTBAL COTA 50.00 26.03.2017. Duminica se joaca ultimele meciuri din acest weekend de preliminarii, asa ca am facut un bilet curajos. 

BILETE PARIURI FOTBAL COTA 50.00 26.03.2017. Cea mai mare cota de pe bilet este la duelul dintre Anglia si Lituania, unde mergem pe „ambele inscriu”. Oaspetii au pierdut un singur meci in aceste preliminarii, in etapa a patra cu Slovacia, in rest au facut doua egaluri si au obtinut o victorie. Anglia a demonstrat o forma destul de modesta in amicalul cu Germania, asa ca ne asteptam sa vedem macar un gol marcat de lituanieni, iar cota 3.00 nu trebuie ratata pentru acest meci, daca faceti un bilet cu pronosticuri mai „curajoase”.

BILETE PARIURI FOTBAL COTA 50.00 26.03.2017. Slovacia este in lupta directa cu Slovenia pentru locul doi, in conditiile in care Anglia nu pare sa aiba vreo problema sa castige grupa. Pentru acest duel slovacii trebuie sa ia toate punctele posibile, iar deplasarea din Malta nu are cum sa le puna probleme. Fiind motivati la maximum, ne asteptam la o victorie la scor, asa ca recomanddam un pariu pe o victorie a Slovaciei la minimum trei goluri diferenta, cota pentru acest pariu fiind 2.10.

BILETE PARIURI FOTBAL COTA 50.00 26.03.2017. O alta cota tentanta avem pe acest bilet de la duelul Irlanda de Nord – Norvegia, unde mergem pe „ambele inscriu”. Nordicii stiu sa si atace, dar nu prea stiu sa se apere, avand dupa patru meciuri cinci goluri marcate si sapte primite. De partea cealalta, Irlanda de Nord se apara destul de bine, insa merita incercat un pariu pe GG, mai ales ca intalnirile directe mereu au oferit foarte multe goluri.


Pariezi 300 RON > castigi 17.064 RON

winmasters.ro vine cu o promotie exclusiva pentru noii clienti! Oricine isi deschide un cont la aceasta agentie in urmatoarea perioada si efectueaza prima depunere, incaseaza dublu. Exemplu: ai depus 80 RON, in contul tau vor aparea 160 RON fara sa faci nimic!

  1. Deschide AICI un cont rapid la Winmasters

  2. Depune pana la 300 RON folosind codul ROBONUSPLUS

  3. Felicitari! Ai in cont dublu!


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate