Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul african al zilei de 16 noiembrie 2021. Cotă 23,6 în meciurile decisive pentru baraj

Camerun - Coasta de Fildeş, derby-ul grupei D
Camerun - Coasta de Fildeş, derby-ul grupei D

Africa se pregăteşte să îşi desemneze calificatele la barajul pentru Mondial. Maroc, Senegal, Egipt şi Mali şi-au asigurat deja locul, dar lupte interesante se dau în continuare, unele dintre ele chiar în meci direct între echipele contracandidate. Vă prezentăm un bilet cu şapte selecţii şi o cotă totală de 23,61.

Două partide cu miză de la ora 18:00

Primul joc de pe bilet aduce şi primul meci de care pe care. Algeria, locul 1 în grupa A cu 13 puncte, primeşte vizita Burkinei Faso, aflată la 2 puncte în spate. Oaspeţii au nevoie de victorie pentru a urca pe primul loc în chiar ultimul meci din grupă, dar întâlnesc formaţia cea mai puternică. În tur, a fost 1-1, însă şansele ca Burkina Faso să obţină ceva sunt reduse acum. Victoria gazdelor, care în precedentele două jocuri acasă au acumulat golaveraj 14-1!!!, e sigură, iar cota e de 1,31.

Poveste se repetă la fel şi în grupa C, Nigeria fiind lider cu 12 puncte, urmată de Capul Verde cu 10. Şi de această dată mizăm pe gazde, Nigeria având cotă 1,45 să învingă. A reuşit să o facă şi în deplasare cu 2-1, iar dacă era atentă şi nu pierdea cu Republica Centrafricană era deja sigură de primul loc.

Apropo de centrafricani, aceştia au meci de locul 3 cu Liberia, în deplasare. Diferenţa dintre cele două este de un singur punct, astfel că învingătoare va termina pe 3. E doar un meci de palmares, niciuna neavând şanse de calificare mai departe (doar prima clasată merge mai departe). Totuşi, sunt două echipe destul de slabe, mai ales în ofensivă, şi de aceea vedem un meci închis în care cel puţin una nu va înscrie. „Nu marchează ambele” e cotat la 1,62.

Derby Camerun – Coasta de Fildeş, plus un duel la distanţă între Tunisia şi Guinea Ecuatorială

Camerun – Coasta de Fildeş e derby-ul grupei D. Încă de la început se ştia că se vor bate pentru supremaţie, iar înainte de ultimul joc ivorienii au un punct avans. Aşadar, remiza le e suficientă. Dar va fi greu de obţinut. Meciul se anunţă încins şi, poate, cel mai frumos din această seară. Anticipăm goluri de ambele parte, iar cota e excelentă. 2,10.

O situaţie interesantă e în grupa B, unde Tunisia şi Guinea Ecuatorială au câte 10 puncte, iar Zambia 7. Practic, toate trei păstrează şanse la primul loc. Tunisia primeşte vizita Zambiei, iar Guinea joacă în Mauritania, codaşa grupei cu un singur punct. Opţiunile noastre pentru aceste două partide sunt solişti, 1 la Tunisia (cotă 1,36) şi 2 în celălalt meci (cotă 2,02).

Închidem cu Maroc – Guinea în grupa I. Marocanii sunt singurii cu procentaj maxim până acum şi au posibilitatea să încheie cu 18 puncte din 18. Pentru moral ar fi excelent, iar adversarul nu este unul de speriat. Mai ales că nu a câştigat niciun joc până acum. Tocmai de aceea, 1 solist are cota 1,33.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare