Urmareste-ne

Archive

ASTA DA LOVITURĂ! Aşa se câştigă 15.000 de lei în timp record. Profită acum de ocazie!

Biletul-bombă COTĂ 500. Se anunţă un final de săptămână foarte interesant. Avem partide în Anglia, Spania şi Italia, dar şi campionate considerate mai puţin importante, precum Grecia, Croaţia sau Turcia. Alegem cu cap, alegem corect şi dăm lovitura!

Final de foc pentru Beşiktaş

Biletul-bombă COTĂ 500. Denizlispor – Beşiktaş, sâmbătă, 21:00, Turcia. E a doua etapă de după pauză şi a 28 în total. Ambele formaţii au revenit cu înfrângere şi caută o primă victorie. Prima şansă o au oaspeţii, mai buni, mai bine clasaţi şi cu mai mare nevoie de puncte. Acum, sunt în afara locurilor de cupe europene şi trebuie să tragă tare pentru a schimba asta. Gazdele sunt pe la mijloc, pe 11, şi nu au motive să tragă prea tare… retrogradarea e prea departe. „2 solist” are cota 1,91.

Spectacol şi goluri în Croaţia

Biletul-bombă COTĂ 500. Varazdin – Istra, sâmbătă, 22:05, Croaţia. Este o partidă crucială pentru ambele. Vecine de clasament, pe 9 şi 8, cele două se chinuiesc să scape de locul de baraj spre B, care e ocupat acum de gazde. Diferenţa între ele e de doar un punct. Programul a fost infernal, ambele întâlnind primele trei clasate în perioada recentă, iar rezultatele mai bune le-au scos gazdele. Istra a jucat de fiecare dată cu o rundă înainte. Contra liderul Dinamo Zagreb: Istra 0-2, Varazdin 1-3. Cu Rijeka: Istra 1-3, Varazdin 0-0. Iar cu Hajduk: Istra 0-1, Varazdin 3-2. Va fi un meci de luptă, din care sigur vor ieşi goluri. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,42.

Biletul-bombă COTĂ 500. HNK Gorica – Dinamo Zagreb, Sâmbătă, 22:05, Croaţia. Oaspeţii, practic, sunt campioni, datorită avansului de 19 puncte faţă de locul 2. Nu le-a mai rămas decât spectacolul, iar contra unei formaţii lipsite de griji ca Gorica, nu are cum să lipsească. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,40.

Simeone vrea în Champions League

Biletul-bombă COTĂ 500. Atletico Madrid – Valladolid, sâmbătă, 23:00, Spania. Gazdele trag tare pentru un loc de Liga Campionilor. Situaţia e complicată, fiind 5 echipe ce luptă pentru ultimele două poziţii care duc în Champions League. Trupa lui Simeone şi-a demonstrat forţa etapa trecută: 5-0 la Osasuna. De partea cealaltă, oaspeţii sunt pe locul 14, departe de locuri de Europa, dar şi de zona roşie. E un meci fără prea mare miză. „1 pauză / 1 final” are cota 2,05.

Încă un pas spre titlu pentru Liverpool

Biletul-bombă COTĂ 500. Newcastle – Sheffield United, duminică, 16:00, Anglia. În tur, a fost 2-0 pentru Newcastle într-o partidă dominată autoritar de Sheffield. Acum, oaspeţii vor răzbunare, mai ales că sunt pe locul 6 şi au şanse foarte mari să ajungă în Europa League. Gazdele n-au de ce să se agite… au 8 puncte şi 5 poziţii peste primul loc retrogradabil. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 3,30.

Biletul-bombă COTĂ 500. Everton – Liverpool, duminică, 21:00, Anglia. Chiar dacă trupa lui Klopp nu ia titlul matematic dacă învinge la Everton, o victorie pe terenul rivalei din oraş este întotdeauna mai dulce. Totuşi, dacă City pierde cu Burnley… Liverpool e campioana Angliei. Un motiv în plus pentru spectacol din partea „cormoranilor”. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,30.

Specialistele în „over 2,5”

Biletul-bombă COTĂ 500. Atalanta – Sassuolo, duminică, 20:30, Italia. Atalanta este cea mai ofensivă formaţie din Serie A. Are deja 70 de goluri în 25 de etape şi o medie de 4,2 goluri pe meci, cea mai mare. Sassuolo a oferit şi ea multe jocuri cu reuşite. După Atalanta are cele mai multe meciuri de „over 2,5” – 19 din 25. Toate datele indică acelaşi scenariu şi acum. „Peste 2,5 goluri” are cota 1,40.

„Derby-ul inamicilor eterni”

Biletul-bombă COTĂ 500. Olympiakos – Panathinaikos, duminică, 21:30, Grecia. Este „derby-ul inamicilor eterni” în Ellada. Cel mai important duel din tot campionatul. Doar că acum Olympiakos e lider neînvins după 28 de runde, în timp ce oaspeţii sunt doar pe 4, la 26 de puncte distanţă. Cei din Pireu vor încerca să profite de forma lor bună şi de cea slabă a adversarilor şi să le dea cât mai multe. Dar, ca în orice derby, implicarea e altfel şi „verzii” vor contraataca. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,07.

Biletul-bombă COTĂ 500

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii