Urmareste-ne

Archive

Profit de peste 100 de milioane în timp record! NU RATA ocazia!

Biletul-bombă de COTĂ 100. După aproape 5 luni de întrerupere, fotbalul european revine în forţă. Avem parte de o săptămână plină de partide de Champions League şi Europa League. Cele două competiţii continentale trebuie să finalizeze lista participantelor în Final 8. Cu alte cuvinte… avem optimi.

Joia decisivă în Europa League

Biletul-bombă de COTĂ 100. Leverkusen – Rangers, joi, 6 august, 19:55, UEL. Nemţii s-au impus în Scoţia cu 3-1 şi au rezolvat deja problema calificării în sferturi. Problema lor e că nu au mai avut parte de un meci oficial de o lună. Dar nici Rangers nu stă prea bine la acest capitol. Pe 1 august, a jucat prima partidă oficială: 1-0 la Aberdeen, în prima etapă din noul sezon. Chiar dacă e aproape imposibil să întoarcă rezultatul, Rangers va încerca. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 1,91.

Biletul-bombă de COTĂ 100. FC Sevilla – AS Roma, joi, 6 august, 19:55, UEL. Duelul va fi tranşat într-o singură manşă, pe teren neutru, conform deciziei UEFA. Spaniolii sunt favoriţi la casele de pariuri, dar faptul că nu au mai jucat de două săptămâni le-ar putea afecta prestaţia. De cealaltă parte, italienii încheiat Serie A pe 1 august, cu patru victorii consecutive în care au marcat de 14 ori. „Peste 1,5 goluri AS Roma” are cota 3,05

Vineri şi sâmbătă aflăm primele 4 calificate în sferturile Champions League

Biletul-bombă de COTĂ 100. Juventus – Lyon, vineri, 7 august, 22:00, UCL. Juvetus a câştigat al nouălea campionat consecutiv, iar Lyon a ratat participarea în cupele europene în sezonul 2020-2021. Ar mai exista o şansă, să ia trofeul Ligii Campionilor, dar misiunea pare imposibilă. În tur, francezii s-au impus cu 1-0, în ceea ce a fost considerată o adevărată surpriză. Italienii au capacitatea de a întoarce rezultatul. Cristiano Ronaldo îşi doreşte să câştige Liga şi în tricoul lui Juve. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,20.

Biletul-bombă de COTĂ 100. Manchester City – Real Madrid, vineri, 7 august, 22:00, UCL. Elevii lui Guardiola s-au impus cu 2-1 pe Bernabeu şi au prima şansă la calicare. Real Madrid nu a renunţat la luptă şi speră într-o remondata, dar fără căpitanul Sergio Ramos în apărare va fi foarte greu, mai ales că Guardiola vrea să „spele” pierderea Premier League prin cucerirea Ligii Campionilor. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,27.

Biletul-bombă de COTĂ 100. Barcelona – Napoli, sâmbătă, 8 august, 22:00, UCL. Catalanii nu au cel mai bun sezon. Au pierdut titlul în La Liga în favoarea marii rivale Real Madrid. Se vehiculează că Messi vrea să plece. Antrenorii vin şi pleacă într-un ritm prea rapid. Numai probleme. Un rezultat bun în Ligă ar putea linişti apele. Primul obstacol: Napoli. Italienii au terminat pe 7, dar vor juca în sezonul viitor în Europa League graţie faptului că au luat Cupa. Cine câştigă se califică, pentru că în tur a fost 1-1. Barcelona e favorită şi, pentru a fi sigură, are nevoie de mai mult de un gol. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,90.

Biletul-bombă de COTĂ 100. Bayern – Chelsea, sâmbătă, 8 august, 22:00, UCL. Nemţii s-au distrat la Londra şi s-au impus cu 3-0. Returul pare o simplă formalitate. Deşi au un avantaj considerabil, e greu de crezut că fotbaliştii de la Bayern vor trata meciul altfel decât cu maximă seriozitate. Tocmai de aceea, noi credem că se vor câştiga şi pe teren propriu. Ba chiat categoric. „1 pauză / 1 final” are cota 1,93.

Biletul-bombă de COTĂ 100

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate