Urmareste-ne

Archive

Biletul-bombă de COTĂ 500. Dăm lovitura în week-end!

Biletul-bombă de COTĂ 500. E final de săptămână şi asta înseamnă că încercăm să dăm cu adevărat lovitura. Avem 6 partide şi o cotă totală de 531,23. Mizăm doar 20 de lei, întrucât multiplicatorul este foarte mare şi sperăm la un profit de 10.000 de lei.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Hermannstadt are 8 meciuri fără înfrângere

Biletul-bombă de COTĂ 500. Hermannstadt – Academica, sâmbătă, ora 18:00. Biletul începe cu un duel de Liga 1. Sibienii de la Hermannstadt primesc vizita Academicii. Bookmakerii dau favorite gazdele şi acest lucru este normal, dacă ne uităm la ultimele prestaţii ale celor două echipe. Gazdele au o serie de opt meciuri fără înfrângere, dintre care 5 victorii, pe când oaspeţii au patru eşecuri la rând, în care au încasat 8 goluri şi au marcat două. „Peste 1,5 goluri Hermannstadt” are cota 2,09.

Kortrijk, 5 victorii la rând în directe

Biletul-bombă de COTĂ 500. Cercle Brugge – Kortrijk, sâmbătă, 19:30. Cele două nu s-au întâlnit în partide oficiale în 2020, din cauza pandemiei, dar în 2019 au făcut de 5 ori. Şi de fiecare dată a câştigat Kortrijk. Mai mult, din 2014, în 11 meciuri directe, Cercle a pierdut de 10 ori şi a remizat o singură dată. „2 solist” are cota 2,94.

Zenit a luat Supercupa contra lui Lokomotiv

Biletul-bombă de COTĂ 500. Lokomotiv Moscova – Zenit, duminică, 16:00. Oaspeţii au pierdut surprizător la Dinamo Moscova în etapa precedentă, dar au rămas pe primul loc. Zenit este campioana ultimelor două ediţii în Rusia. Lokomotiv a început bine campionatul, cu două victorii, dar n-a mai câştigat de trei meciuri. La începutul lui august, Zenit a câştigat Supercupa cu 2-1 chiar în faţa lui Lokomotiv. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,17.

Plzen i-a dat 8 goluri în ultimele două meciuri lui Slovan

Biletul-bombă de COTĂ 500. Slovan Liberec – Viktoria Plzen, duminică, 17:30. Slovan a pierdut în prima etapa, la Sigma Olomouc (0-1) şi a ajuns la 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri oficiale. Viktoria a avut meci greu în Europa, cu AZ Alkmaar, şi a fost eliminată după 120 de minute (1-3). În campionat a debutat cu un succes şi e de aşteptat să vină şi al doilea. Plzen a câştigat ultimele 4 directe, de fiecare dată marcând de cel puţin două ori. În precedentele două confruntări, ambele pe teren propriu, însă, a înscris de 8 ori. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,55.

FCSB a început bine sezonul

Biletul-bombă de COTĂ 500. FCSB – Viitorul, duminică, 21:00. Roş-albaştrii au început de sezon foarte bun: 3-0 la debut cu Astra şi calificare lejeră în turul secund de Europa League. De cealaltă parte, Viitorul a ratat cupele europene şi a remizat „acasă” cu nou-promovata UTA. FCSB e favorită în acest meci, dar oaspeţii pot înscrie oricând, aşa că ne aşteptăm la un meci cu multe goluri. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 3,00.

Marseille domină directele

Biletul-bombă de COTĂ 500. Brest – Marseille, duminică, 22:00. Mergem pe mâna oaspeţilor şi nu doar pentru că sunt favoriţi la casele de pariuri. Brest a pierdut 0-4 în prima etapă, la Nimes, arătând foarte rău şi mai are parte şi de multe accidentări. Mai mult decât atât, Marseille a câştigat ultimele 3 confruntări directe. „2 solist” are cota 2,10.

Contra dă restart lui Dinamo

Biletul-bombă de COTĂ 500. Chindia – Dinamo, luni, 21:00. Cele două combatante au terminat pe ultimele două poziţii în Liga 1 în sezonul precedent, ce-i drept cu mai multe meciuri în minus. De atunci, Dinamo a schimbat şi acţionariatul, şi antrenorul. Venirea lui Cosmin Contra poate aduce un şoc la echipă. Cele două meciuri directe din sezonul precedent s-au terminat de fiecare dată cu victoria echipei care evolua pe teren propriu. Dinamo s-a impus cu 4-1, iar Chindia cu 3-2. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,48.

Biletul-bombă de COTĂ 500. Dăm lovitura în week-end!

Agenții autorizate