Urmareste-ne

Archive

Biletul-bombă de COTĂ 500 din Liga Naţiunilor. Profit de 10.000 de lei în week-end

Biletul-bombă de COTĂ 500 din Liga Naţiunilor. Pentru acest final de săptămână am pregătit un bilet optimist, prin care putem da cu adevărat lovitura. Am ales numai meciuri din prima divizie a Ligii Naţiunilor, meciuri de top. Am ales o miză modestă, 20 de lei, dar potenţialul profit este considerabil: peste 10.000 de lei.

Spania, neînvinsă la Madrid din 1987

Biletul-bombă de COTĂ 500 din Liga Naţiunilor. Spania – Elveţia, sâmbăta, 21:45, Grupa 4. Ibericii sunt favoriţi la primul loc, pe care îl ocupă în acest moment. În prima rundă au avut noroc şi au egalat în Germania în minutul 90+6, dar apoi au spulberat Ucraina cu 4-0. Elveţia are ca principal obiectiv menţinerea în elită, dar are un singur punct din două meciuri, o remiză 1-1 cu Germania. În Ucraina a pierdut 1-2. Misiunea elveţienilor va fi foarte grea în Spania, care nu a mai pierdut la Madrid din 1987. Oaspeţii pot înscrie, dar cel mai probabil vor pleca învinşi. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,23.

Ucraina redutabilă „acasă”, Germania marchează în deplasare

Biletul-bombă de COTĂ 500 din Liga Naţiunilor. Ucraina – Germania, sâmbătă, 21:45, Grupa 4. În celălalt meci al grupei, nemţii merg în Ucraina în căutarea primei victorii. Gazdele nu sunt o echipă slabă, chiar dacă au pierdut cu Spania 0-4. Pe teren propriu, exsovieticii nu au mai cedat din 2017. De cealaltă parte, Germania a marcat cel puţin două goluri în 4 din precedentele 5 partide din deplasare, singura excepţie fiind remiza 1-1 din Elveţia din runda precedentă. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,45.

Belgia a luat bronzul la ultimul mondial în faţa Angliei

Biletul-bombă de COTĂ 500 din Liga Naţiunilor. Anglia – Belgia, duminică, 19:00, Grupa 2. Oaspeţii au o generaţie de excepţie, care le-a permis rezultate bune şi foarte bune în ultimii ani. De 12 partide au numai victorii, toate la cel puţin două goluri diferenţă. Anglia, în schimb, nu este un adversar oarecare. Britanicii au superjucători care trebuie să răzbune ultimele două înfrângeri în meciurile directe, ambele venite în 2018, la Cupa Mondială, când Belgia a câştigat bronzul chiar în faţa Angliei. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,20.

Olanda e favorită, dar zgârcită cu spectacolul

Biletul-bombă de COTĂ 500 din Liga Naţiunilor. Bosnia şi Herţegovina – Olanda, duminică, 19:00, Grupa 1. Gazdele au smuls o remiză în Italia (1-1), în prima rundă, dar au pierdut pe teren propriu cu Polonia (1-2) şi ocupă ultimul loc. Olanda a oferit două meciuri sărace în goluri, ambele terminate cu 1-0. A câştigat cu Polonia, dar a cedat cu Italia, de fiecare dată pe teren propriu. Batavii pot rămâne în cursa pentru primul loc dacă obţin trei puncte în Bosnia. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,21.

Croaţia şi Suedia au şansa primelor puncte

Biletul-bombă de COTĂ 500 din Liga Naţiunilor. Croaţia – Suedia, duminică, 19:00, Grupa 3. Este duelul celor două formaţii care au pierdut primele două runde din Liga Naţiunilor. Croaţii au încasat-o rău în deplasare şi de la Portugalia (1-4), şi de la Franţa (2-4), pe când Suedia nu a reuşit să marcheze, deşi a jucat pe teren propriu. A pierdut 0-1 cu Franţa şi 0-2 cu Portugalia. În lupta pentru locul 3 şi evitarea retrogradării în divizia secundă, rezultatul direct va fi extrem de important. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,25.

Reeditarea finalei Euro 2016

Biletul-bombă de COTĂ 500 din Liga Naţiunilor. Franţa – Portugalia, duminică, 21:45, Grupa 3. În al doilea meci al grupei se înfruntă echipele cu maximum de puncte. Rezultatele le-am amintit deja, aşa că trebuie să mai precizăm că, la jumătatea săptămânii, Franţa a învins cu 7-1 pe Ucraina, iar Portugalia a remizat 0-0 cu Spania. Ultimul meci dintre cele două datează din finala Euro 2016, când Portugalia a luat titlul continental. „Cocoşii” vor revanşa. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,65.

Italia are palmaresul de partea ei

Biletul-bombă de COTĂ 500 din Liga Naţiunilor. Polonia – Italia, duminică, 21:45, Grupa 1. Ultimul meci de pe bilet este o reeditare a meciurilor din prima ediţie de Liga Naţiunilor, în urmă cu doi ani. Atunci, Polonia obţinea o remiză în Italia, dar pierdea pe teren propriu. Acum, oaspeţii sunt din nou favoriţii bookmakerilor, iar noi credem că, dacă vor deschide scorul, vor controla partida până la final. „2 pauză / 2 final” are cota 3,22.

Biletul-bombă de COTĂ 500 din Liga Naţiunilor. Profit de 10.000 de lei în week-end

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare