Urmareste-ne

Archive

Biletul-bombă de COTĂ 500. Profit de 25.000 de lei

Arsenal

Biletul-bombă de COTĂ 500. Avem un week-end plin de meciuri decisive, fie că vorbim despre finale de Cupă, fie de partide programate în ultima etapă a campionatului. Se joacă tare, cu trofeul, promovarea sau retrogradarea pe masă.

Învingătoarea pleacă acasă cu trofeul

Biletul-bombă de COTĂ 500. Arsenal – Chelsea, sâmbătă, 19:30, Anglia. Avem parte de un duel londonez în finala Cupei Angliei. Calculele hârtiei o dau pe Chelsea uşor favorită, dar băieţii lui Lampard sunt deja în Champions League, pe când Arsenal nu poate juca în Europa decât dacă învinge. E un derby în care determinarea poate schimba totul. „1 solist” are cota 3,55.

Biletul-bombă de COTĂ 500. Club Brugge – Antwerp, sâmbătă, 21:30, Belgia. Tot de o finală de Cupă avem parte şi în Belgia. Antwerp, fosta echipă a lui Loţi Boloni, are şansa să câştige un trofeu, dar întâlneşte un adversar foarte greu. Brugge este, poate, cea mai bună echipă din Belgia. Rezultatele din amicalele recente arată poftă de joc şi de gol. Nu se poate spune acelaşi lucru despre Atwerp, care a câştigat un singur amical din 5. Plecarea lui Boloni pare să se simtă în joc. „Brugge câştigă la cel puţin două goluri diferenţă” are cota 2,48.

Biletul-bombă de COTĂ 500. Rijeka – Lokomotiva Zagreb, sâmbătă, 21:30, Croaţia. În finala Cupei Croaţiei se întâlnesc echipele care au terminat pe locurile 3 şi 2 în campionat, la diferenţă de un singur punct. Meciurile dintre cele două sunt, de obicei, echilibrate şi cu scoruri strânse, în ultimi doi ani cea mai mare diferenţă fiind de un gol. Într-o partidă pentru trofeu, nimeni nu vrea să facă greşeli, aşa că ambele echipe vor fi atente în apărare. „Nu marchează ambele” are cota 2,20.

Biletul-bombă de COTĂ 500. Benfica – FC Porto, sâmbătă, 22:45, Portugalia. Ultimul trofeu lusitan al sezonului îşi va găsi câştigătorul în derby-ul ţării. Benfica şi Porto au dominat fotbalul din Portugalia în ultimii 18 ani împărţindu-şi titlurile de campioană. Acum, se întâlnesc în finala Cupei şi se anunţă un meci spectaculos. Trei dintre precedentele 4 directe s-au terminat GG3+. „Peste 2,5 goluri” are cota 2,10.

Lupte grele în ultima etapă

Biletul-bombă de COTĂ 500. Mioveni – Petrolul, duminică, 18:30, România. Este ultima etapă din play-off-ul de promovare din Liga 2, iar Mioveni are nevoie de victorie în faţa unei formaţii care nu mai are nicio şansă şi e cu moralul la pământ. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,20.

Biletul-bombă de COTĂ 500. FC Argeş – UTA Arad, duminică, 18:30, România. Este meciul care poate trimite numai una dintre echipe direct în Liga 1, cealaltă având şansa barajului. UTA este sigură de pomovare cu un singur punct, pe când Argeşul are nevoie de victorie. Mizăm pe un meci egal, aşa cum a fost şi în singurul meci direct din acest sezon. „X solist” are cota 3,00.

Biletul-bombă de COTĂ 500. Lecce – Parma, duminică, 21:45, Italia. Este cea din urmă etapă din Serie A. Lecce e formaţia de pe locul 18 şi dacă nu reuşeşte să treacă peste Genoa (17) va retrograda. Singura şansă e victoria în faţa unei Parme care nu are pentru ce să joace, fiind clasată pe poziţia 11. Lecce are 5 etape consecutive de GG3+, Parma chiar 11 runde. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 1,90.

Biletul-bombă de COTĂ 500

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Bilete câștigătoare